Cityloppisen av Bakåt:Framåt

Varje söndag arrangerar Bakåt:Framåt Cityloppisen där du kan fynda alltfrån kläder till prylar. Inträde är gratis och både butiker och privatpersoner är välkomna att hyra en plats för att sälja.

Cityloppisen arrangeras varje söndag under hela våren, förutom första helgen i april då Vintagemässan (även den arrangeras av Bakåt:Framåt) går av stapeln i samma lokaler. Det hela utspelar sig på Drottninggatan 81 (tidigare, under 2012, på Strand). Alla är välkomna och det är fri entré. Dörrarna öppnar kl 11, och stängs kl 16. Glöm inte kontanter då många utställare inte tar kort.


Om Bakåt:Framåt

Bakåt:Framåt har sedan 2008 organiserat och etablerat Vintagemässan, Retromässan och Skivmässan i centrala Stockholm. Över 45000 besökare har hittills räknats in på de olika mässorna. Gemensamma nämnare för Bakåt:Framåts alla mässor och events är hög kvalité, initierat urval samt medveten målgrupp. Sommaren 2012 lanserades Sommarloppisen på Trädgården. En innerstadsloppis som pågick varje lördag hela sommaren. Drygt 20000 besökare räknades in under säsongen. Nu har utbudet drygats ut med Cityloppisen på Drottninggatan 81.