Clarion fyller 15 - firar med en två dagar lång fiesta

Den 5 maj fyller Clarions flaggskeppshotell i Skanstull 15 år och bjuder in till en stor födelsedagsfest för Söderbor och alla andra nyfikna. Under två dagar förvandlas hotellet till en “hotel take over” med karnevalskänsla och dj:s, och på plats finns Petter Stordalen för att inleda festligheterna.
- Hotellet har aldrig var bättre än idag, och jag ser verkligen fram emot att få fira detta med både gäster, personal och hela Södermalm, säger hotellmagnaten.

Clarion Hotel Stockholm, som är kedjans äldsta hotell i Sverige, har med sitt oväntade läge ovanpå en motorväg blivit ett andra hem för både lokalbor och långväga resenärer.

- Clarion Hotel Stockholm är på många vis där allting började för mig. Jag ville ha ett nytt hotell i centrala Stockholm. I en stad med hög efterfrågan på mark så gällde det att tänka kreativt. Luften ovanför motorvägen blev lösningen och idag är jag väldigt glad över resultatet, säger Petter Stordalen.

Nu fyller hotellet 15 år och då sparar man inte på krutet. Firandet smygstartar den 4 maj i hotellets fyra barer, som kommer att ha fokus på öl, och det blir även "Beer Yoga" där hotellet siktar på skandinaviskt rekord i antal deltagare. Festen den 5 maj inleds med ett öppningstal av Petter Stordalen och fortsätter tillsammans med det lokala dj-kollektivet Mosquito, under ledning av Thomas Gylling. Allt är öppet för allmänheten.

- Till vår födelsedagsfest har vi valt att välkomna hela Södermalm och alla andra nyfikna. Vi önskar betona vårt lokala engagemang och visa på just det som vi på Clarion Stockholm står för; öppenhet, tolerans och allas lika värde, säger Björn Callin, hotelldirektör Clarion Hotel Stockholm.

Läs mer om eventet på Facebook.