Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Den välberesta affärsresenären, den helgfirande nöjesresenären och den nyfikne turisten vill alla ha valuta för pengarna. Gärna lite större rum, ljusa och fräscha lokaler och gärna med tillhörande faciliteter i samma höga klass. Allt det kan ett hotell som Clarion Hotel Stockholm erbjuda, tack vare ljusa och luftiga lokaler intill Eriksdals lummiga strandkanter. Hotellet serverar även en trevlig brunch samt erbjuder spaanläggning samt terrass under sommaren.

Hotellet
Clarion Hotel Stockholm är inte bara mötesplatsen för stockholmare, det är också ett internationellt konferens-, event- och affärshotell som ligger i hjärtat av Södermalm. Med inspiration från lokalområdet, som är känt för sitt utbud av bohemiska butiker, trendiga restauranger och kreativa konstgallerier, stillar man gästernas nyfikenhet genom att erbjuda spännande miljöer som ger ökad livskvalitet. Med 532 hotellrum och en konferenskapacitet på över 1000 personer är Clarion Hotel Stockholm ett av huvudstadens största hotell. Läget, med närhet till Stockholms sevärdheter, turiststråken i Gamla stan och evenemangsområdet vid Globen, gör att gästerna har hela stadens utbud runt hörnet. Clarion Hotel Stockholm är ett internationellt fullservicehotell - men med en twist. Ett hotell med starka personligheter - ett hotell som vågar vara annorlunda. Det kännetecknas av intressanta miljöer, konst, musik och design och finns till för nyfikna resenärer som vill bli utmanade och inspirerade.

Brunch
Lagom till helgen dukas ett imponerade brunchbuffé. Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter kan man njuta av klassiska brunchrätter såsom mini-hamburgare, buffalo-wings och ceasarsallad samt ett generöst dessertbord. Denna familjevänliga helgaktivitet erbjuder lekhörna och gott om utrymme för den som har svårt att sitta till samt förmånliga priser för de små. Brunchen lockar många stockholmare, så bord bör bokas i förväg.

Living Room
Living Room är en levande mötesplats där man arrangerar allt från musikspelningar till quiz. Här kan man även få lugn och ro och slå sig ner med en bit mat och något att dricka.

Se även Eatery Social Skanstull, Elements Spa

Användarbilder på Clarion Hotel Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 mar 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fantastiskt hotell med god frukost.
Verklig val känsla
Bra jobbat

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 maj 2022