Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Clarion Hotel Stockholm

Den välberesta affärsresenären, den helgfirande nöjesresenären och den nyfikne turisten vill alla ha valuta för pengarna. Gärna lite större rum, ljusa och fräscha lokaler och gärna med tillhörande faciliteter i samma höga klass. Allt det kan ett hotell som Clarion Hotel Stockholm erbjuda, tack vare ljusa och luftiga lokaler intill Eriksdals lummiga strandkanter. Hotellet serverar även en trevlig brunch samt erbjuder spaanläggning samt terrass under sommaren.

Hotellet
Clarion Hotel Stockholm är inte bara mötesplatsen för stockholmare, det är också ett internationellt konferens-, event- och affärshotell som ligger i hjärtat av Södermalm. Med inspiration från lokalområdet, som är känt för sitt utbud av bohemiska butiker, trendiga restauranger och kreativa konstgallerier, stillar man gästernas nyfikenhet genom att erbjuda spännande miljöer som ger ökad livskvalitet. Med 532 hotellrum och en konferenskapacitet på över 1000 personer är Clarion Hotel Stockholm ett av huvudstadens största hotell. Läget, med närhet till Stockholms sevärdheter, turiststråken i Gamla stan och evenemangsområdet vid Globen, gör att gästerna har hela stadens utbud runt hörnet. Clarion Hotel Stockholm är ett internationellt fullservicehotell - men med en twist. Ett hotell med starka personligheter - ett hotell som vågar vara annorlunda. Det kännetecknas av intressanta miljöer, konst, musik och design och finns till för nyfikna resenärer som vill bli utmanade och inspirerade.

Brunch
Lagom till helgen dukas ett imponerade brunchbuffé. Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter kan man njuta av klassiska brunchrätter såsom mini-hamburgare, buffalo-wings och ceasarsallad samt ett generöst dessertbord. Denna familjevänliga helgaktivitet erbjuder lekhörna och gott om utrymme för den som har svårt att sitta till samt förmånliga priser för de små. Brunchen lockar många stockholmare, så bord bör bokas i förväg.

Living Room
Living Room är en levande mötesplats där man arrangerar allt från musikspelningar till quiz. Här kan man även få lugn och ro och slå sig ner med en bit mat och något att dricka.

Se även Elements Spa och Eatery Social Skanstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Clarion Hotel Stockholm!

Användarbilder på Clarion Hotel Stockholm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild