Çok donerar helgens vinst till hjälpinsatser i Turkiet

Çok donerar helgens vinst till hjälpinsatser i Turkiet

I ett inlägg på Instagram skriver Çok att deras tankar går till alla som drabbats av jordbävningen i Turkiet och Syrien, som tagit tusentals liv. För att visa sin medkänsla för offren och deras familjer väljer restaurangen att donera all vinst från helgen 10–12 februari till hjälpinsatser i Turkiet.

Den kraftiga jordbävningen i Turkiet och Syrien har tagit tusentals liv och nödropen och bilderna som spridit sig från de drabbade områdena är fruktansvärda. Nu vill restaurangen Çok, som finns vid Hornsbergs strand och på Södermalm, göra vad de kan för att hjälpa. Och du kan vara med.

All vinst de gör under kommande helg, den 10–12 februari, kommer att doneras till hjälpinsatser. Därför uppmanar de sina följare att komma och bidra genom att äta hos dem under helgen, då allt överskott oavkortat kan gå till de som drabbats.

”Vi tror att varje bidrag som skänks litet som stort kommer vara till hjälp, och vi vill göra vår del för att hjälpa till att återuppbygga de drabbade samhällena”, skriver de i ett långt inlägg på sin Instagram.

Information
Visa på karta