Cyme Fest återvänder till Trädgården

Cyme Fest återvänder till Trädgården

Efter en lyckad festivalpremiär förra året återvänder Cyme Fest till Trädgården den 6 juni.

Festivalen vill skapa mer utrymme för kvinnliga akter som tänjer på gränserna för konstnärliga uttryck och samtidigt berika utbudet av kulturella upplevelser. Därför blir det inte bara liveframträdanden på festivalen, utan även konst, dj-spelningar och andra kreativa samarbeten.

Akter bokas löpande, men de första att presenteras var Uncle Waffles, Naomi Sharon, Stella Explorer och dj-kollektivet Ladieslove, som även står bakom festivalen tillsammans med Live Nation och Luger.

Festivalen får i år besök av en botanisk pop-up-marknad med unika verk av konstnärer, designers och lokala modevarumärken. Utöver marknaden kommer det också att ordnas kreativa workshops.

– Cyme Fest är inte bara en festival utan en vision för att omforma musikbranschen och livescenen. Genom att främja kreativa samarbeten, nya talanger och jämställdhet står vi som en påminnelse att det är möjligt att driva en förändring, ta fram en välkurerad upplevelse och vara lockande för nyfikna festivalbesökare i hela Sverige, säger Nataša Marijana och Rebecca Tegegne från Ladieslove.

Artister på Cyme Fest 2024

Uncle Waffles 
Stella Explorer 
Naomi Sharon 
Ladieslove
Izza Gara
Lekaye
Shiiva
Nokiaze
Linda Jordan
Etti
Embla Eliza

Listan uppdateras löpande i takt med att nya artister släpps.

Information
Visa på karta
  • Datum
    6 juni