Fullspäckat program och nya öppettider på Trädgården i sommar

Fullspäckat program och nya öppettider på Trädgården i sommar

Inför den kommande säsongen presenterar Trädgården, en av Stockholms populäraste sommarklubbar, flera nyheter. Bland annat skiftar man fokus från efterfest till konserter och aktiviteter, och ändrar därmed öppettider. Dessutom utökas det kulinariska utbudet med två nya kök.

Med ett gediget liveprogram, en bred palett av evenemang och lite förtrollad atmosfär, lockar Trädgården år efter år sommarfirare från stans alla hörn. I år går klubbens säsongspremiär av stapeln den 3 maj, och därefter väntar en sommar fylld av roligheter såsom nya dagsfesten YARD, festivalen Gränslandet och firandet av Pride. Dessutom blir det traditionsenligt midsommarfirande med RnB-klubben och dagsfest med Mosquito.

Nytt för i år är ett större fokus på själva livespelningarna och umgänget, varav man tisdagar och söndagar, samt inledningsvis även onsdagar och torsdagar, släcker ner klockan 01 istället för 03.

Matmässigt introducerar man två nya fastfood-kök och lämnar samtidigt den växtbaserade hållningen, för att i bahn mi-köket servera vietnamesiska mackor med kyckling eller svamp, och i “fritterian” erbjuda friterad blomkål och kycklingvingar.

Sommarens höjdpunkter på Trädgården

  • Fotbolls-EM kommer på ett eller annat sätt att hedras under säsongen. Exakta datum eller ramar för firandet har ännu inte annonserats. 
  • Live Sessions med konserter i XL-format på stora scenen på Gården. Programmet uppdaterar vi löpande här.
  • Pride-firandet, som enligt tradition pågår tisdag till söndag under Pride-veckan, med livekonserter, filmvisningar, performances och dance parties.
  • Festivalen Gränslandet, som den 23 och 24 augusti väver samman symfoniorkester och klassiska verk med nutida musik.
     

Trädgårdens öppettider 2024

Tisdagar (25 juni till 5 augusti): 17–01
Onsdagar och torsdagar (fram till 13 juni): 17–01
Onsdagar och torsdagar (från 26 juni till 8 augusti): 17–03
Fredagar och lördagar (hela säsongen): 17–03
Söndagar (30 juni till 11 augusti): 17–01
Speciella öppettider: 8 maj och 5 juni (dag före röd dag): 17–03
Yard: 16–22 (efterföljs av ordinarie kväll till 03)

Information
Visa på karta