Dags för grillsäsong på Pontus by the Sea

Dags för grillsäsong på Pontus by the Sea

Innan snön smält och kortbyxorna är på, tjuvstartas grillsäsongen på Pontus by the Sea. Kliv på och dela vårkänslorna med andra grillsugna matgäster. I en fingerknäppning blir den där ljusa, åtrådda årstiden lite längre. Och godare..


Grill by The Sea heter konceptet som innebär att du redan nu kan njuta av grillade godsaker till och med den 16 april. Som alltid på Pontus By The Sea kan du vänta dig rikligt med färska råvaror och spännande ingredienser.
- Min ambition är att Pontus by the Sea ska följa med årstidernas växlingar och ständigt erbjuda säsongsanpassade upplevelser. Jag är stolt över Grill by the Sea, som i och med sin premiär den 10 februari gör vårt restaurangår komplett, säger krögaren Pontus Frithiof.


Den här gången tillagas rätterna på restaurangens träkolsgrill. Ät tills du hamnar i paltkoma om du så behagar. Du blir nämligen bespisad precis hur mycket du vill. Middagen inleds med att du blir serverad ett utplock av bland annat kallskuret och ostar. Sedan följer din alldeles egenkomponerade meny. Lamm, oxfilé, fisk och hummer, du väljer själv. Dessert plockar du från en lockande efterrättsbricka.


| Grillmeny 595 kr | onsdag-lördag | 18-23 | boka bord |

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.