Det tystade barnet

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

DET TYSTADE BARNET Av och med Matteus Blad.

Matteus Blad bjuder in till en intim och tankeväckande föreställning om människovärdets påstådda okränkbarhet. Det tystade barnet handlar om människor som anses vara en belastning - de osynliga, förbisedda, uträknade - och ett litet, nyfiket barn, som vill fortsätta fråga oss, vem som egentligen bestämmer vårt mänskliga värde?

Genom vackra, nyskrivna visor som vävs samman med monologer, tar Det tystade barnet den lilla, osynliga människan i försvar. Föreställningen som var på turné i Finland under hösten, har inte lämnat någon oberörd!

PÅ SCEN, TEXT, MUSIK Matteus Blad
Skådespelaren och musikern Matteus Blad (f. 1987) är bosatt i Helsingfors och både Det tystade barnet liksom hans tidigare föreställning Carl Michael Bellman (Bellman 280 år) har hyllats av både press och publik. Blads föreställningar kännetecknas av att det talade och sjunga ordet vävs samman genom visor och monologer, samt av omtanke och värme för den lilla, tillsynes "osynliga" människan.

BILJETTINFORMATION
När: Torsdag 13 april
Tid: 15:30 – 16:40
Plats: Mariatorget 10
Pris: 150 kr

När du köper en biljett bidrar du till att bryta utanförskap genom att låta fler ta del av kulturupplevelser och gemenskap.