Eddie Izzard och Sveriges humorelit på Stand Up For Stockholm

I maj 2015 arrangeras humorkvällarna Stand Up For Stockholm och Stand Up For Göteborg med superstjärnan Eddie Izzard och några av Sveriges största komiker: Jonas Gardell, Bianca och Tiffany Kronlöf, Henrik Schyffert och Magnus Betnér.

Showen kommer till Stockholm och Ericsson Globe med ett helt nytt upplägg den 2 maj 2015. Istället för tre helger i rad, som under Stand Up For Stockholm hösten 2014, koncentreras nu humorfestivalen till två helkvällar - en i Stockholm och en i Göteborg. Konferencier för kvällarna är komikern, sångaren och skådespelaren Shima Niavarani. Uppträder gör Eddie Izzard, Jonas Gardell, Bianca och Tiffany Kronlöf, Magnus Betnér och Henrik Schyffert.

- Stand Up For Stockholm visade i höstas att intresset för standup är stort i Sverige och att landet är redo för en ny humorfestival. Målet har hela tiden varit att sprida festivalen till flera städer, därför är det extra kul att redan i vår kunna presentera både Stand Up For Stockholm och Stand Up For Göteborg med en världsstjärna som Eddie Izzard och flera av Sveriges främsta komiker, säger Mikael Tillman, arrangör av Stand Up For Stockholm och Göteborg.


Speldatum
1 maj 2015 kl 19:30 - Stand Up For Göteborg, Scandinavium
2 maj 2015 kl 19:30 - Stand Up For Stockholm, Ericsson Globe