Esperia

3,7
6 betyg
Restaurang
Hemsida
Esperia
3,7
6 betyg
Hemsida

Grekiska Esperia har fått gott rykte och många stammisar med sin speciella matmix av gamla och nya influenser mitt på Sankt Paulsgatan. Här dukar man upp obligatoriska klassiker som moussaka och lammracks, men restaurangen tar även ut svängarna och använder gärna fantasin i köket. Ett uppsnackat alternativ bland hungriga gäster som letar efter klassisk grekisk matlagning på nytt sätt.

Föreslå ändringar

Recensioner av Esperia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep 2018 · Uppdaterad

Tyvärr sänkt betyg efter Senaste besöket. Servicen var dålig, otrevlig servitris som ignorerade att vi kommit. Och pga coronan ville vi sjävklart inte sätta oss vart som helst. Till slut fick vi bord ( var långt i från fullt). Men sen tog de tid att få... Visa hela »

24 sep 2019

Detta var en positiv överraskning. Utifrån ser Esperia inte mycket ut för världen, men så fort man kliver in så ändras känslan. Det är mysigt och intimt, och dessutom fullsatt trots att det är måndag. Vinnaren här är dock maten som... Visa hela »

20 jan 2020

Sist jag besökte esperia var det säkert 10 år sedan, maten var bra redan då, senast jag besökte esperia i december har de byggt om och fräschat upp hela lokalen med mycket bra resultat, vilket lyft, verkligen fin miljö.

Allt vi beställde smakade bra... Visa hela »

18 jan 2020

Hade min sambos födelsedagsmiddag här tillsammans med våra familjer, dvs åldersspann 4-64. Kanonställe för just detta! Väldigt bra service och möjlighet att hitta mat som passade alla. Sambon, som stod för kalaset, ger också tummen upp för pr... Visa hela »

23 jun 2015

Bra och goda förrätter. Rekommenderar deras fiskroms dipp och baby calamari.

16 apr 2023