Den 19 november är det premiär för Poppen-Sie-Up, ett samarbete mellan ölbaren Bierhaus och världens äldsta bryggeri, Weihenstephan. I samband med pop-up-restaurangen bjuds det på en specialkomponerad meny med två smakupplevelser signerade weissbierkonnässören Edward Blom, som själv finns på plats under premiärkvällen. Därefter är det fritt fram att testa menyn ända fram till jul. Vad sägs om Camembert och surkålsgryta? Med bland annat korvar, och weissbier så klart.
Meny
Obazda med brezel (Camembert som just passerat bäst-före-datum möter bland annat smör, weissbier och paprika)
Sauerkraut-pfanne (mustig surkålsgryta med fläsk, små korvar, äpplen, kummin, enbär och weissbier)
Pris: 475 kr med ölavsmakning, 350 kr alkoholfritt
Premiärkväll: 19 nov kl 18.30
Boka plats: www.poppensieup.se
Mer information: Bierhaus