Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bierhaus

3,0
4 betyg
Redigera Bierhaus

Tysk kvalitetsöl och hemgjorda korvar serverade i klassisk ölhallsmiljö. Öl- och korvhuset Bierhaus hämtar inspiration från 30-talets Bauhaus och mixar upp med modern pubkänsla på klassisk bira-mark.

Sedan Bierhaus tog över Limericks gamla lokaler på Tegnérgatan har de tyska influenserna regerat på adressen. Glöm den klassiska puben med tre tyska öl-kranar. Här fokuserar En Ful och en Gul-ägaren Teng Wen Chien och gänget bakom Tjoget på det stora öllandet och kombinerar bärsen med rustik, tysk hantverksmat att förlänga Oktoberfesten med. På puben erbjuds ett stort sortiment av tysk hantverksöl, men också en mängd olika hemgjorda korvar, egen sauerkraut, picklar och långkok.

Öldrickare kan prova sig fram bland tyska ölsorter på fat, såsom Berliner Kindl, Bitburger, Jever, Gaffel Kölsch och Schöfferhofer. Är du sugen på vin eller snaps så kommer även detta att ha en smak av Tyskland. Den som är hungrig hittar typiska specialiteter från olika tyska regioner, såsom wurst och wienerschnitzel.

I den öppna lokalen eftersträvas känslan av en klassisk ölhall, om än med moderna inslag. Bevarade träpaneler och mönstrade speglar möter tegel, kakel, rustika långbord och öppna ytor att umgås på. En hipp kombination av 30-talsestetik och modern pubkultur som lockar många minglande bira-älskare.

Användarbilder på Bierhaus Visa alla

  • Lägg till bild
  • Schnitzel med kapris och sardellsmör – Bild från Bierhaus av Jenny Q.
  • Bild från Bierhaus av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jul 2018

Kom hit för jag var sugen på schnitzel och blev inte besviken! Här serverades bra wienerschnitzel. Ingen typisk svensk med pommes och beasås (även om det också är riktigt gott). Kändes autentisk. Trevlig personal också.

2 feb 2020

Hade jag kunnat ge 3.5 hade jag gjort det.

Ibland tröttnar jag bara på svensk och amerikansk hantverksöl, brittisk ale och stout och vill bara klämma en tysk lager (eller kanske weiss) och då funkar alltid Bierhaus. Den tyskstompiga maten är också ett t... Visa hela »

5 jun 2018

Upp och ner. Ibland supertrevligt och andra gånger lite segt eller stökigt. Förvånansvärt god mat.

22 maj 2015 · Uppdaterad

Go krov och go tysk öl.

Uppdatering:
Kvaliten pendlar verkligen. Ibland är personalen toppen, maten god och stämningen härlig, men ibland känns personalen trött, maten smakar halvfabrikat och stämningen andas turistfälla. En sak som som dock ä... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 maj 2015

Jag har ätit på Bierhaus en gång och även stannat förbi för öl vid något mer ställe. Visst lever de upp till namnet, de har koll på sina öl och god mat till rimligt pris. Även om detta är en ölhall så upplevde jag senast... Visa hela »

1 jun 2015

Hit går jag gärna och tar en Weissbier och käkar Currywurst, som även finns i veganskt utförande. Lite hög ljudvolym vissa tider, men väldigt trevlig personal.

27 okt 2016

En besvikelse, Die Haxe var för knaprig utanpå och för lite grillad i mitten. Vårt sällskap ville avsluta med Apfelstrudel men den var tyvärr slut. Vilken planering har man när en av två efterrätter är slut redan kl 20?

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.