Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bierhaus

3,0 • 3 recensioner
Bierhaus

Tysk kvalitetsöl och hemmagjorda korvar serverade i klassisk ölhallsmiljö. Öl- och korvhuset Bierhaus hämtar inspiration från 30-talets Bauhaus och mixar upp med modern pubkänsla på klassisk bira-mark.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jul 2018

Kom hit för jag var sugen på schnitzel och blev inte besviken! Här serverades bra wienerschnitzel. Ingen typisk svensk med pommes och beasås (även om det också är riktigt gott). Kändes autentisk. Trevlig personal också.

5 jun 2018

Upp och ner. Ibland supertrevligt och andra gånger lite segt eller stökigt. Förvånansvärt god mat.

Listad i: Trevliga pubar
22 maj 2015 · Uppdaterad

Go krov och go tysk öl.

Uppdatering:
Kvaliten pendlar verkligen. Ibland är personalen toppen, maten god och stämningen härlig, men ibland känns personalen trött, maten smakar halvfabrikat och stämningen andas turistfälla. En sak som som dock ä... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 maj 2015

Jag har ätit på Bierhaus en gång och även stannat förbi för öl vid något mer ställe. Visst lever de upp till namnet, de har koll på sina öl och god mat till rimligt pris. Även om detta är en ölhall så upplevde jag senast... Visa hela »

1 jun 2015

Hit går jag gärna och tar en Weissbier och käkar Currywurst, som även finns i veganskt utförande. Lite hög ljudvolym vissa tider, men väldigt trevlig personal.

27 okt 2016

En besvikelse, Die Haxe var för knaprig utanpå och för lite grillad i mitten. Vårt sällskap ville avsluta med Apfelstrudel men den var tyvärr slut. Vilken planering har man när en av två efterrätter är slut redan kl 20?