Som bekant satsar Le Rouge på entrecote och lax med noggrant utvalda råvaror som tar hänsyn till både djur och natur. Nu börjar de även med fatservering för hela sällskapet. Välj mellan två olika menyer: "Köttfestival", där entrecote står i fokus samt "Glada Laxen" där, som namnet förtär lax som står i centrum.
Gäster som väljer den köttigare menyn avnjuter en medley av laxförrätter följt av ett generöst utbud av entrecote från alla världens hörn samt säsongens tillbehör och avslutningsvis efterrätt. Menyn serveras till sällskap på minst fyra personer och kostar ca 695 kr per person. Vill man lyxa till det ytterligare kan man välja till ett komplimenterade vinpaket.
Entrecote och lax-festival på Le Rouge
I sann hemma-hos anda serveras maten "family-style", lax-menyn bjuder på entrecoteförrätter följt av bakad Norsk lax som serveras hel vid bordet tillsammans med tillbehör. "Rabarberfest" till efterrätt är pricken över i:et. Menyn serveras till minst sex personer för ca 620 kr per person plus vinpaket.
En riktig kärleksförklaring till entrecote och lax helt enkelt.