Ett av Sveriges största spahotell öppnar på nytt

Efter en omfattande renovering slår snart Sabis upp dörrarna till nya Smådalarö Gård Hotell & Spa, som ett av Sveriges största spahotell. Med denna anläggning i skärgårdsmiljö, endast 50 minuter från Stockholm, vill man bjuda in till en avkopplande upplevelse utöver det vanliga.

Förnyelsearbetet med Smådalarö Gård har pågått i två år, och i sommar öppnar man upp för besökare igen. De utökade ytorna inkluderar spa och relaxområden om 2 000 kvadratmeter både ute och inne, ett gym samt 56 nya hotellrum (av totalt 118 rum) som ligger i direkt anslutning till hotellets tennisbana, golfbana och padelbanor.

Här ska även smaklökarna få njuta i någon av hotellets sex barer och restauranger. Man utökar även fest- och konferensdelen med event och lokaler för upp till 250 personer.

”Detta är en dröm som går i uppfyllelse. Sedan Sabis köpte sina tre hotell år 2011 har vi kontinuerligt utvecklat och förbättrat vårt erbjudande. Den transformation som hotellet har genomgått är en del i familjens långsiktiga ägande och något vi verkligen lagt ner vår själ i. Smådalarö Gård Hotell & Spa är nu redo att ta ett kliv in i framtiden”, säger ägare och styrelseordförande Caroline Cederblad i ett pressmeddelande.

Hotellet transformeras från sommarnöje till en året-runt-destination, med målet att attrahera både weekendresenärer från storstäderna samt svenska och internationella turister som vill njuta av Stockholms unika skärgård.