Första hundbutiken har öppnat på NK

I början av december öppnade det svenska hunddesign-varumärket Denjo Dogs sin pop up-butik på Nordiska Kompaniet, som varuhusets första hundbutik. Här hittas bland annat varumärkets egendesignade produkter, samt deras samarbeten med Eton, Mateus och Stutterheim.

Fram till den 31 januari hittar du Denjo Dogs butik på nedre plan på NK. Här erbjuds hundtillbehör med fokus på kvalitet, hållbarhet och design för både hundar, mattar och hussar. I sortimentet finns namnbrickor i mässing, hundbäddar, leksaker och hållare till bajspåsar.


Pressbild.

– Vi är otroligt stolta över att vara den första hundbutiken någonsin på Nordiska Kompaniet. Både vi och Nordiska Kompaniet har sett att marknaden efterfrågar modernt designade hundtillbehör av hög kvalitet. Detta i kombination med det stora antalet hundföräldrar som dagligen besöker varuhuset gör att Denjos Pop Up på Nordiska Kompaniet känns som en perfekt match, säger Robin Grann, medgrundare av Denjo Dogs.

Denjo Dogs samarbete med designvarumärket Stutterheim har resulterat i regnjackor för hundar, som snabbt har blivit populära. Designsamarbeten tillsammans med varumärken som Eton och Mateus finns även tillgängliga i butiken.