Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nordiska Kompaniet NK

5,0
3 recensioner
Nordiska Kompaniet NK

Ett klassiskt varuhus mitt i stan. NK har funnits i över 100 år och har alltid förknippats med lyxiga produkter, bra service och stort utbud. Här hittar du runt 100 butiker, caféer, restauranger, mataffär, modevisningar och mycket mer. På nedre plan hittar du NK Saluhall – en gastronomisk mötesplats för alla smaker.

Användarbilder på Nordiska Kompaniet NK

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jan 2019

Här hittar du alla pärlor i Stockholm. Alla märkes grejer du kan tänka dig med säsongen nya grejer.
Gillar att kika på NK. Det är väldigt fint över allt, väldigt fräscht. Jag gillar hur dom exponerar själva gallerian. Både I fö... Visa hela »

25 aug 2018

Vad kan man säga? NK är fantastiskt! Allt under ett och samma tak! Inredning, väskor, kläder, skor, mat - allt! Trevlig personal, vackra lokaler och bra utbud. Här kan man lätt tillbringa en hel dag! Och med nöje spendera en hel månadslön!

Det... Visa hela »

7 jul 2015

Stockholms stolthet och klart bästa shoppingvaruhus som har allt inom inredning och kläder (i det exklusiva segmentet). Det enda minuset har varit restaurangerna, där både Mood och Sturegallerian varit ljusår före NK:s monopol-restauranger. Nu verkar ju dock det probl... Visa hela »