Nordiska Kompaniet NK

4,7
7 betyg
Köpcentrum
Hemsida
Instagram
NK
4,7
7 betyg
Hemsida
Instagram

Ett klassiskt varuhus mitt i stan. NK har funnits i över 100 år och har alltid förknippats med lyxiga produkter, bra service och stort utbud. Här hittar du runt 100 butiker, caféer, restauranger, mataffär, modevisningar och mycket mer. På nedre plan hittar du NK Saluhall – en gastronomisk mötesplats för alla smaker.

Föreslå ändringar

Användarbilder från NK Användarbilder

Recensioner av NK

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jan 2019

Här hittar du alla pärlor i Stockholm. Alla märkes grejer du kan tänka dig med säsongen nya grejer.
Gillar att kika på NK. Det är väldigt fint över allt, väldigt fräscht. Jag gillar hur dom exponerar själva gallerian. Både I fö... Visa hela »

25 aug 2018

Vad kan man säga? NK är fantastiskt! Allt under ett och samma tak! Inredning, väskor, kläder, skor, mat - allt! Trevlig personal, vackra lokaler och bra utbud. Här kan man lätt tillbringa en hel dag! Och med nöje spendera en hel månadslön!

Det... Visa hela »

7 jul 2015

Stockholms stolthet och klart bästa shoppingvaruhus som har allt inom inredning och kläder (i det exklusiva segmentet). Det enda minuset har varit restaurangerna, där både Mood och Sturegallerian varit ljusår före NK:s monopol-restauranger. Nu verkar ju dock det probl... Visa hela »

27 feb 2023
Listad i: Shopping
26 feb 2023
3 sep 2021
14 sep 2021