Fashion Attitudes fashionabel ettåring

I dagarna firar exklusiva multibrandbutiken Fashion Attitudes ett år. Jessica Pohjanen driver konceptet tillsammans med kollegan Annelie Sundh. Här delar hon med sig av deras modetänk och tipsar om vinterns bästa plagg.


Hur fick ni namnet Fashion Attitudes?
- Det betyder modeattityder och reflekterar tänket runt butiken som är uppbyggd kring olika attityder; "business attitude", "casual elegance", "rock chic" och "denim attitude". Vi vill utmana kvinnor att blanda attityderna, våga det där lilla extra och hitta sin stil.

Vad skiljer er från andra multibrandbutiker i Stockholm?
- Dels uppbyggnaden av butiken, dels att vi har ett antal märken som ingen annan i Sverige har. Bland annat har vi tagit in high end-märket Casadei, som gör de mest fantastiska skor, samt Barbara Bui och Iceberg. Vi har även märken som Karl Lagerfeld, Vanessa Bruno Athé, Hoss Intropia och Sita Murt. Dessa blandas med svenska favoriter såsom Carin Wester och Tiger.


Några modefavoriter inför vintern?
- Fuskpäls och fuskpälsvästar har varit väldigt populära för att hålla värmen. Den stora stickade tröjan har vi tagit in mycket av och de har gått väldigt bra, bland annat i lite exklusivare mohair.


Ni fyller ett år i höst. Hur firar ni?
- Vi firar vår födelsedag den 26 november i butiken på Regeringsgatan 26 med ett event där vi bjuder på bra musik, vin, mingel och utlottning av ett par Casadei. Vi har en tävling på Instagram där man kan gå in och vinna ett par av dessa fantastiska skor.

Mer information: Fashion Attitudes