Festa på båt i skärgården – premiär för nytt koncept

Lagom till sommaren drar ett nytt festkoncept igång i Stockholm. Departure är en båtklubb som förflyttar dagsfesten ut i Stockholms skärgård.

Bakom det nya festkonceptet, där man festar på en båt i Stockholms skärgård, står Linda Pistol som i fjol var en av personerna bakom nattklubben Kvarteret i Stockholm. I år vill hon förflytta den känslan som hon skapade där, ut till skärgården.

– Stockholm är en fantastisk stad och vi måste ta vara på det som gör den unik. Båtklubben ska bli en självklarhet för alla som är i Stockholm. Båten är liten, personlig och varje fest kommer att ta ungefär 120 personer. Det är tillräckligt många för att få till ett bra gung men ändå behålla känslan av närhet till alla som är där, säger hon.

En vecka innan varje fest släpps biljetterna via en Facebookgrupp och då är det först till kvarn som gäller – för att alla ska ha en möjlighet att vara med.

Båtklubben Departure har inriktningen elektronisk dansmusik och i baren hittar du gott om bubbel. Båten kommer att avgå från Strandvägen nästan varje söndag framöver med start den 2 juni, dock är det smygpremiär redan den 19 maj. Turen påbörjas klockan 11 och avslutas klockan 15.