Fina erbjudanden när Feminint har öppet hus

En av Sveriges främsta lingerie- och underklädesdesigners Katarina Nyman får äntligen sin förgyllda plats hos den lyxiga underklädesbutiken Feminint på Sibyllegatan. I samband med presentationen av det nya märket bjuds det på bubbel och generösa erbjudanden.

Feminints koncept handlar om att skapa en helhetskänsla, där ett unikt sortiment samspelar med en personlig och intim miljö. Och nu kan alltså Feminint erbjuda sina kunder ännu en stjärna inom underklädesmarknaden. Premiären för Katarina Nymans inflyttning i butiken äger rum torsdagen den 24 maj mellan klockan 16 och 19.

- Jag ser framemot ett långt samarbete med Katarina, med många nya modeller och uppdaterade klassiker, säger Ida Eriksén (på bilden ovan) som är grundare av Feminint.

Underkläder från Katarina Nyman.

Förutom 15 % på hela sortimentet och 20 % rabatt på Katarinas Essentials-kollektion får du som besökare även chans att träffa den spännande designern i egen hög person. Det kommer att bjudas på bubbel, och den som får mersmak efter att ha botaniserat runt bland underbara underkläder kan slinka förbi caféet Anna på Östermalm, där det blir happy hour eller till och med hours. Och som om inte det vore nog får du även en kupong som gäller för 15 % rabatt på nästa inköp. Ta med en väninna och osa till [email protected].

Katarina Nyman jobbar med mjuka material och smakfulla detaljer som förenas i bekväma och fantastisk snygga underkläder. Med detta sagt vågar vi konstatera att hennes kollektion Essentials presenterar den ultimata lyxen inom underkläder i Sverige.

Läs mer och se bilder: Feminint

Läs mer och se bilder: Katarina Nyman

Läs mer: Anna på Östermalm