Folkkära artister spelar på Smådalarö Gård i sommar

Den 5 juli öppnar Smådalarö Gård Hotell & Spa upp på nytt efter en omfattande renovering. När man nu slår upp dörrarna är det som ett av Sveriges största spahotell, med flera olika restaurang- och barsatsningar. Nu släpps även schemat för sommarens livespelningar, som kan kombineras med övernattning och trerätters.

Först ut att uppträda live på Smådalarö Gård i sommar blir Anna Ternheim den 15 juli. Hon följs sedan av artisterna Sarah Klang, Petra Marklund, Chris Kläfford, José Gonzales och Jakob Hellman fram till augusti. Årets spelningar äger rum utomhus på nyrenoverade terrasser, med utsikt över den stilla Hemviken.

– Med Live på Smådalarö Gård vill vi bjuda på en unik, personlig musikupplevelse. Musik har ju en sådan välgörande kraft och med årets spelningar kopplar vi på naturen i upplevelsen, då spelningarna sker ute på nya stenterassen. Det kommer bli magiska kvällar vid Hemviken, säger ägare & VD Madeleine Brehmer.

Varje spelning har ett begränsat antal platser och bokningen innehåller, förutom entré till spelningen, även en övernattning samt en trerätters middag. Paketen går att boka på Smådalarö Gård Hotell & Spas hemsida.

Spelschema:
15 juli – Anna Ternheim
21 juli – Sarah Klang
28 juli – Petra Marklund
4 augusti – Chris Kläfford
11 augusti – José Gonzales
27 augusti – Jakob Hellman