Timothée Martin-Nadaud. Foto: Press Timothée Martin-Nadaud. Foto: Press

Fransk stjärnkock tar över köket på Aira

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Aira på Djurgården får en ny executive chef när franske Timothée Martin-Nadaud ansluter. Han kommer direkt från den trestjärniga restaurangen Hélène Darroze at The Connaught i London.

Med sina rötter i franska Bordeaux, och över tio års erfarenhet inom fine dining i London. ser Timothée Martin-Nadaud fram emot ett nytt kapitel på Aira i Stockholm.

– Det som fångade mig med Aira var kombinationen av teknisk precision och stark förankring i de nordiska råvarorna. Tommy och Pis sätt att arbeta med ingredienser och modern matlagning ligger nära min egen syn på gastronomi, säger Martin-Nadaud.

Pi Le beskriver honom som en kock på absolut högsta nivå som kommer att bidra till att utveckla Aira vidare. Restaurangen, som i juni 2025 behöll sina två stjärnor i Guide Michelin, fortsätter att befästa sin plats bland världens främsta med Myllymäki, Le och nu Martin-Nadaud i spetsen.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.