Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Aira

4,7
11 betyg
Redigera Aira

Vackert belägen lyxkrog vid vattnet på Djurgården som drivs av tv-kocken Tommy Myllymäki. Menyn fokuserar på nordiska råvaror och traditionell matlagning, med smaker från hela världen. Matsalen har stora takfönster och utsikt mot vattnet.

Se även Riche, Riche Fenix, Sturehof, Teaterbaren, Taverna Brillo, Luzette

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jan 2021

Wow wow wow. Tyckte verkligen om Aira.( Slår dock inte Frantzén)
Har länge velat besöka Aira och fick för någon vecka sedan möjligheten.
Stället har en skön varm. Känns elegant utan att vara posh. Väldigt snyggt gjort.
Äl... Visa hela »

22 mar 2020

Fanns det inte fler än fem stjärnor att ge?
Vad kan slå denna matupplevelse, vad är bättre än det här?
Som Tommy sa när vi gick därifrån ”Nästa gång ni kommer”

Vi hade ren tur att vi lyckades få bord... Visa hela »

27 sep 2022

Magisk kväll på Aira! Hade hört om den fina stämningen bland personalen och det stämde verkligen! Så viktigt på en krog av den digniteten, tycker jag. Maten rakt igenom helt suverän, ingen rätt på avsmakningsmenyn vi velat vara utan. Men den otro... Visa hela »

15 maj 2021

Inte fullpott kan tänkas uppseendeväckande, men det får ses relativt. Det är så klart magiskt, men med tanke på vad man betalar och vilka förväntningar man har så tycker jag att det hade kunnat vara ännu bättre.

Jag gillar att man f... Visa hela »

16 nov 2020

Top notch från början till slut. Allt är så otroligt genomtänkt och ni sätter det i minsta detalj. Vi är så nöjda och kommer gärna tillbaka, definitivt värt 'en extra omväg'. Blir inte ett dugg förvånad om ni få... Visa hela »

2 jan 2023

Fantastiskt mat och enormt bra service. Fullt i nivå med, om inte bättre än, Frantzen och Noma.

12 jun 2020

Hej Tommy,
Vill skicka dig och ditt fantastiska team de hjärtligaste hälsningar och tack för en magisk middag och kväll på underbara Aira.
Det bemötande och professionalism som mötte oss från ankomst till avgång vid midnatt kan bara inte ö... Visa hela »

30 jun 2020

Bästa någonsin! Maten är över förväntan

18 okt 2020

Översätt till svenska »

Beautiful interior, great staff, great service. I had really high expectations on the food, but for it's price, NOT worth it. The food looks better than it tastes. It's not bad, it tastes pretty good, but absolutely not as good as I thought it would. I catch the idea, but if they're r... Visa hela »

5 apr 2021

Tack för en helt fantastisk kväll med superb mat och vin, personalen är så kunnig, vänlig och atmosfären är så varm. Avsmakningsmenyn är så genomtänkt och en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Dax för Michelinstjärnor!

13 nov 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

2 mar 2022