Aira

Top 100
4,8
13 betyg
$$$$
Restaurang
Aira
4,8
13 betyg

Vackert belägen lyxkrog vid vattnet på Djurgården som drivs av tv-kocken Tommy Myllymäki. Menyn fokuserar på nordiska råvaror och traditionell matlagning, med smaker från hela världen. Matsalen har stora takfönster och utsikt mot vattnet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
13

Recensioner av Aira

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Aira har på bara några år erövrat två Michelinstjärnor, och det finns verkligen en god grund till det. Vi var här och avnjöt en lunch i mellandagarna och Stockholms var täckt av snö, och resan till Djurgården kändes som en saga genom N...

Aira är en av mina absoluta favoriter. Allt är perfektion och framförallt så är det gudomligt gott. Personalen förgyller upplevelsen. Tips: våga dig på lunchbokningen. Det är något dekadent med en 4h lunch ;)

Magisk kväll på Aira! Hade hört om den fina stämningen bland personalen och det stämde verkligen! Så viktigt på en krog av den digniteten, tycker jag. Maten rakt igenom helt suverän, ingen rätt på avsmakningsmenyn vi velat vara utan. Men den otro...

Wow wow wow. Tyckte verkligen om Aira.( Slår dock inte Frantzén)
Har länge velat besöka Aira och fick för någon vecka sedan möjligheten.
Stället har en skön varm. Känns elegant utan att vara posh. Väldigt snyggt gjort.
Äl...

Inte fullpott kan tänkas uppseendeväckande, men det får ses relativt. Det är så klart magiskt, men med tanke på vad man betalar och vilka förväntningar man har så tycker jag att det hade kunnat vara ännu bättre.

Jag gillar att man f...

Fanns det inte fler än fem stjärnor att ge?
Vad kan slå denna matupplevelse, vad är bättre än det här?
Som Tommy sa när vi gick därifrån ”Nästa gång ni kommer”

Vi hade ren tur att vi lyckades få bord...

Fantastiskt mat och enormt bra service. Fullt i nivå med, om inte bättre än, Frantzen och Noma.

Top notch från början till slut. Allt är så otroligt genomtänkt och ni sätter det i minsta detalj. Vi är så nöjda och kommer gärna tillbaka, definitivt värt 'en extra omväg'. Blir inte ett dugg förvånad om ni få...

Hej Tommy,
Vill skicka dig och ditt fantastiska team de hjärtligaste hälsningar och tack för en magisk middag och kväll på underbara Aira.
Det bemötande och professionalism som mötte oss från ankomst till avgång vid midnatt kan bara inte ö...

Tack för en helt fantastisk kväll med superb mat och vin, personalen är så kunnig, vänlig och atmosfären är så varm. Avsmakningsmenyn är så genomtänkt och en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Dax för Michelinstjärnor!

Texten har översatts automatiskt.

Vacker inredning, bra personal, bra service. Jag hade riktigt höga förväntningar på maten, men för dess pris, INTE värt det. Maten ser bättre ut än den smakar. Det är inte dåligt, det smakar ganska bra, men absolut inte så bra som jag trodde...

Bästa någonsin! Maten är över förväntan

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
13

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Aira?

På Aira serveras bland annat:

  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Aira?

Aira ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Serverar Aira lunch?

Ja, Aira har lunchserveringar.

Är det dyrt att äta på Aira?

Aira ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Aira?

Aira ligger på Biskopsvägen 9, 115 21, Djurgården.