Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Aira

4,7
9 betyg
Redigera Aira
Aira

Vackert belägen lyxkrog vid vattnet på Djurgården. Menyn fokuserar på nordiska råvaror och traditionell matlagning, med smaker från hela världen. Restaurangen erbjuder både en à la carte-meny och en avsmakningsmeny. Matsalen har stora takfönster och utsikt mot vattnet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 jan 2021

Wow wow wow. Tyckte verkligen om Aira.( Slår dock inte Frantzén)
Har länge velat besöka Aira och fick för någon vecka sedan möjligheten.
Stället har en skön varm. Känns elegant utan att vara posh. Väldigt snyggt gjort.
Äl... Visa hela »

15 maj 2021

Inte fullpott kan tänkas uppseendeväckande, men det får ses relativt. Det är så klart magiskt, men med tanke på vad man betalar och vilka förväntningar man har så tycker jag att det hade kunnat vara ännu bättre.

Jag gillar att man f... Visa hela »

22 mar 2020

Fanns det inte fler än fem stjärnor att ge?
Vad kan slå denna matupplevelse, vad är bättre än det här?
Som Tommy sa när vi gick därifrån ”Nästa gång ni kommer”

Vi hade ren tur att vi lyckades få bord... Visa hela »

16 nov 2020

Top notch från början till slut. Allt är så otroligt genomtänkt och ni sätter det i minsta detalj. Vi är så nöjda och kommer gärna tillbaka, definitivt värt 'en extra omväg'. Blir inte ett dugg förvånad om ni få... Visa hela »

12 jun 2020

Hej Tommy,
Vill skicka dig och ditt fantastiska team de hjärtligaste hälsningar och tack för en magisk middag och kväll på underbara Aira.
Det bemötande och professionalism som mötte oss från ankomst till avgång vid midnatt kan bara inte ö... Visa hela »

5 apr 2021

Tack för en helt fantastisk kväll med superb mat och vin, personalen är så kunnig, vänlig och atmosfären är så varm. Avsmakningsmenyn är så genomtänkt och en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Dax för Michelinstjärnor!

18 okt 2020

Översätt till svenska »

Beautiful interior, great staff, great service. I had really high expectations on the food, but for it's price, NOT worth it. The food looks better than it tastes. It's not bad, it tastes pretty good, but absolutely not as good as I thought it would. I catch the idea, but if they're r... Visa hela »

30 jun 2020

Bästa någonsin! Maten är över förväntan

13 nov 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

2 mar 2022