Franska modemärket Maje öppnar butik i Stockholm

Det franska modemärket Maje öppnar sin första konceptbutik i Skandinavien under våren 2019 och närmare bestämt i Stockholm. Den första fristående butiken på drygt 100 kvadratmeter kommer att ligga i Bibliotekstan, granne med bland annat Wienercaféet Anno 1904.

Det franska modevarumärket erbjuder kläder och accessoarer för kvinnor, och kommer att erbjuda ett fullt sortiment i sin nya butik i Stockholm som öppnar i maj 2019. Majes stil inspireras av femininitet samtidigt som den beskrivs som tuff och fräck. De har enligt många ett eget signaturuttryck och beskriver sig själva som ett modernt och lite excentriskt märke.

Etableringen av Majes nya butik är ytterligare ett led i Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode, som nyligen annonserade att även Totême öppnar sin första butik.

– Vi är glada över att Maje väljer Bibliotekstan för sin första konceptbutik i Skandinavien. Etableringen kompletterar befintligt utbud väl och kommer att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.