Det blir fest i Gyllene Salen under kulturnatten 2024. Foto: Johannes Olovsson/pressbild Det blir fest i Gyllene Salen under kulturnatten 2024. Foto: Johannes Olovsson/pressbild

Fullspäckat program under Kulturnatt Stockholm

Lördagen den 20 april öppnas dörrarna till kulturverksamheter över hela stan, när årets Kulturnatt Stockholm går av stapeln. Under kvällen kan besökarna ta del av gratis dans, musik, poesi, konst och mycket mer innan festen fortsätter på Skeppsholmen.

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete mellan Stockholms stad och stans kulturliv, som under en kväll öppnar dörrarna till sina verksamheter och ger smakprov och uppvisningar av vad som sker där till vardags.

Ta del av teater på Dramaten, möt vikingar på The Viking Museum, gå en teaterlektion på Calle Flygare Teaterskola, gör en sjömanstatuering på Sjöhistoriska museet, festa i Gyllene Salen på Stadshuset, prova på lindy hop och boogie woogie på Swedish Swing Society, ta del av kärleken på Skansen, bli nostalgisk på Kulturhusets nostalgifest med pärlor från de 50 senaste åren eller dansa loss på dansbandskväll i Kungsträdgården – bland mycket annat.

Programmet är gratis och pågår mellan klockan 18 och 00. Därefter fortsätter festen på Skeppsholmen till klockan 02.

Information
  • Datum
    20 apr.
Mer info och program