Foto: Malin Norlén Foto: Malin Norlén

Fynda bröllopsklänning second hand hos Amaranten

Den 7 mars 2020 är det återigen dags för bröllopsevent på Clarion Hotel Amaranten efter 2019 års succé. Även denna gång ligger fokus på begagnade klänningar.

Årets bröllopsevent arrangerat av Clarion Hotel Amaranten i samarbete med tidningen Allt om Bröllop blev en succé och kommer därför att arrangeras igen. Temat är fortfarande begagnade bröllopsklänningar med konceptet att vem som helst kan sälja sin använda klänning för max 5 000 kronor med krav att den ska vara hel och ren. Är man själv ute efter drömklänningen till sitt bröllop, men inte har råd att köpa en helt ny, kan man välja och vraka bland de vackra använda klänningarna.

– Vårens genomförande var otroligt lyckat med hundratals besökare där många bröllopsklänningar fick nytt liv. Tillsammans med Allt om Bröllop ska vi nu ta vår bröllopsmässa till en ny nivå med fler klänningar, aktörer och inspirerande innehåll. Det känns fantastiskt kul att få skapa ett event där kärlek och lycka står i fokus samtidigt som det går hand i hand med vårt hållbarhetsarbete, säger Hanna Holfve, Marketing Manager på Clarion Hotel Amaranten.

Information

  • Datum
    7 mar