Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Amaranten på Kungsholmen invigdes i slutet av 1960-talet, och känslan är bevarad. Det renoverade hotellet har 461 väldesignade rum med närhet till centralstationen och city. Här hittar du även tio konferensrum, döpta efter musikikoner från 60-talet, samt restaurangerna Kitchen & Table och Tap Room. Ambitionen är att skapa en levande mötesplats.

Med modern design i 60-talsstil erbjuder Amaranten ett boutiquehotell i storformat. Här möts Jackie Kennedy-elegans och rockiga detaljer i Mick Jagger-stil. De 461 hotellrummen erbjuder rumsalternativ från ”moderate” till familjerum samt svit med egen terrass, och det finns gott om genomtänkta stilmarkörer. Hit hittar du oavsett om du är en designintresserad weekendresenär, småbarnsförälder eller ute i affärer. I anslutning till lobbyn ligger även stjärnkocken Marcus Samuelssons amerikanska koncept Kitchen & Table och Tap Room, där man kan äta och dricka cocktails i avslappnad Mad Men-miljö.

För den som vill upptäcka stan är det nära till såväl restauranger och barer som till shopping, nöjen och promenadstråk. Centralstationen och city ligger åtta minuter bort, och tunnelbanan finns att hitta precis utanför dörren. Inne på hotellet finns mötesrum för mindre grupper samt konferens- och festlokaler för större sällskap och olika event. Här finns även ett utrustat gym med bastu och personlig träning.

Se även Kitchen & Table Kungsholmen, Tap Room

Användarbilder på Clarion Hotel Amaranten Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019

Toppfräscht hotell ett stenkast från city. Nyrenoverade fräscha hotellrum och grym frukostbuffé i restaurangdelen. Bokade deras svit för privat fest. Var inga som helst problem. Grym service och tillmötesgående med allt. Rekommenderas!

5 maj 2021

Väldigt mysiga och fräscha hotellrum!
Frukostbuffén var to die for! 😍

19 dec 2019

Fräscha rum och deras bar har sjukt goda drinkar. 😊