Clarion Hotel Amaranten

4,8
4 betyg
Hotell
Konferenslokal
Festlokal
Clarion Hotel Amaranten
4,8
4 betyg

Amaranten på Kungsholmen invigdes i slutet av 1960-talet, och känslan är bevarad. Det renoverade hotellet har 461 väldesignade rum med närhet till centralstationen och city. Här hittar du även tio konferensrum, döpta efter musikikoner från 60-talet, samt brasseriet NÒR. Ambitionen är att skapa en levande mötesplats. 

Med modern design i 60-talsstil erbjuder Amaranten ett boutiquehotell i storformat. Här möts Jackie Kennedy-elegans och rockiga detaljer i Mick Jagger-stil. De 461 hotellrummen erbjuder rumsalternativ från ”moderate” till familjerum samt svit med egen terrass, och det finns gott om genomtänkta stilmarkörer. Hit hittar du oavsett om du är en designintresserad weekendresenär, småbarnsförälder eller ute i affärer. I anslutning till lobbyn ligger även restaurangen NÒR, där man kan äta och dricka cocktails i avslappnad vardagsrumsmiljö.

För den som vill upptäcka stan är det nära till såväl restauranger och barer som till shopping, nöjen och promenadstråk. Centralstationen och city ligger åtta minuter bort, och tunnelbanan finns att hitta precis utanför dörren. Inne på hotellet finns mötesrum för mindre grupper samt konferens- och festlokaler för större sällskap och olika event. Här finns även ett utrustat gym med bastu och personlig träning.

Besökarnas bilder från Clarion Hotel Amaranten Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Recensioner av Clarion Hotel Amaranten

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Clarion Hotel Amaranten

Vi kände för en liten Staycation och häng på Kungsholmen och bokade ett Deluxerum på Hotell Amaranten. Låg på översta våningen, som kändes fräsch och lite mer nyrenoverad än övriga våningar.

Toppfräscht hotell ett stenkast från city. Nyrenoverade fräscha hotellrum och grym frukostbuffé i restaurangdelen. Bokade deras svit för privat fest. Var inga som helst problem. Grym service och tillmötesgående med allt. Rekommenderas!

Väldigt mysiga och fräscha hotellrum!
Frukostbuffén var to die for! 😍

Fräscha rum och deras bar har sjukt goda drinkar. 😊

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Representerar du Clarion Hotel Amaranten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Clarion Hotel Amaranten?

Clarion Hotel Amaranten ligger på Kungsholmsgatan 31, 112 27, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 50m).