GES tar sin show till Cirkus i Stockholm

Obs! Showen är framflyttad till 2021 på grund av coronaviruset.

Den svenska gruppen GES har många stora hits bakom sig och har sedan genombrottet 1994 varit omåttligt populära. Efter att ha sålt ut sin krogshow i Göteborg, är det nu dags för gruppen att inta Cirkus i Stockholm med premiär i september.

Sedan den stora succén 1994 med singeln "När vi gräver guld i USA" har gruppen GES, som består av artisterna Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt, blivit en självklar del av den svenska musikvärlden. Under åren har de släppt stora hits som "Hon har blommor i sitt hår", "Då står pojkarna på rad" och "Hon är min", sålt över en halv miljon album och framfört flertalet utsålda konserter i hela landet. Nu är det återigen dags för gruppen att spela live.

Denna gång är det med en krogshow som går under namnet "Stanna Världen En Stund", som redan innan premiären sålde slut i Göteborg. Showen kommer att spelas under ett antal datum på Cirkus. Showen startar i september 2020 och du kan förvänta dig många av bandets största hits samt låtar från deras egna solokarriärer.

Biljetterna släpps den 12 december klockan 10 via Showtic.