Gröna Lund lanserar klubbkoncept nattetid

Under några kvällar i augusti och september får man chansen att uppleva Gröna Lund nattetid. Då förvandlas nämligen tivolit till det nya klubbkonceptet Night Rider, med kvällsåkning och feststämning.

Med start den 19 augusti öppnar Gröna Lund upp från klockan 22 fram till midnatt under nio torsdagar och fredagar, dessutom med olika förfester från klockan 19.30. Det är det nya konceptet Night Rider som ska bjuda på musik, dj:s, mat, dryck och spel, för att inte nämna populära åkattraktioner nattetid efter stängningsdags.

– Efter att ha hållit stängt i över ett år har vi en massa kul att ta igen tillsammans. Därför vrider vi upp allt på max med Night Rider, en unik möjlighet för våra gäster att uppleva Grönan på ett helt nytt sätt. Det ska bli feststämning i varje vrå och ett minne för livet för gästerna genom musik, underhållning, mäktig belysning i hela parken och god mat och dryck. Dessutom kommer man kunna åka allt från nya berg- och dalbanan Monster till Twister nattetid. Det här har nog många drömt om att få göra och det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda det, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund, i ett pressmeddelande.

Gäster som vill starta kvällen med mat och dryck redan klockan 19.30 kan boka specialbiljetter till förfester på utvalda barer. Dessutom förvandlas Restaurang Biergarten till en Berlin-inspirerad nattklubb och restaurang som ska servera fusionsrätter innan Night Rider startar.

– Vem har inte fantiserat om att smyga in på Grönan efter stängning, åka allt man kan och dansa till dj:s som spelar musik under bar himmel. Bilden i mitt huvud är att Night Rider blir som en bra festival möter Mardis Gras korsat med Blade Runner. Härligt pumpande neon och feststämning i natten, säger Björn Mannervik, marknadschef partnervarumärken på Spendrups, dryckespartner till Gröna Lund.

Night Rider arrangeras för 1000 personer per tillfälle och kommer ha en åldersgräns på 23 år. Biljetterna släpps den 16 juli.