Gratis minifestival intar Stockholm under stjärnorna

Whiskeyproducenten Tullamore lanserar världens första pop-up snug. Varumärket bjuder in allmänheten till en gratis minifestival på Stockholm under stjärnorna i samband med att snugen gör sitt första stopp på en världsturné. Festivalen gästas av flera framstående artister och hyllade komiker, däribland Maja Francis och Nisse Hallberg.

Att besöka en snug är en gammal irländsk tradition. En snug är ett rum som kan liknas vid en chambre séparée och är avskilt från övriga delar av en irländsk bar. På traditionella irländska barer kan besökare fortfarande se separata rum, så kallade snugs, som idag kommit att bli pubens mest populära plats.

Den irländska whiskeyproducenten har nu moderniserat konceptet och lanserar världens första pop-up snug. I samband med världspremiären bjuder man in allmänheten att uppleva snugen under en två dagar lång gratis minifestival. Lanseringen sker på Hotel At Six takbar, Stockholm under stjärnorna, under helgen 21-22 februari.

Festivalen inleds med en fredags-AW – en komikerkväll med bland andra Nisse Hallberg, Elinor Svensson och Isak Jansson. Festivalen fortsätter med en musikfest på lördagen med Maja Francis och musikertrion ViVii.