Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hotel At Six

Det exklusiva livsstilshotellet på Brunkebergstorg erbjuder 343 rum, varav tre penthouse-våningar och ett 40-tal sviter i olika format. Här finns även takterrass, barer, restauranger, spa, gym och en eventyta på 2 000 kvm. Kökschef i takrestaurangen är den prisbelönta matkreatören Frida Ronge, känd för sin svensk-japanska matlagning.

Se även Tak

Användarbilder på Hotel At Six Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel At Six av Ena B.
  • Bild från Hotel At Six av Mia L.
  • Bild från Hotel At Six av Mia L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 feb 2019

Både lunch och middag är väldigt bra här och påtagligt härlig service. Skulle framför allt rekommendera lunchen, även om det är klart högre prisklass. Det är lite udda lokaler och kan nästan inte bestämma mig om det väger mer fö... Visa hela »

2 nov 2018

Varit på lunch och middag.
Högre prissättning men helt klart värt. Smakerna är fantastiska, harmoni och explosion i munnen. Nordisk käk
Inredningen är strikt, gråa toner, på gränsen till dystert. Påminner lite som att befinna sig på... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
8 nov 2019

Väldigt trevlig restaurang med öppet kök, i en skön miljö och med utmärkt service. Jag hade dessvärre förväntat mig mer av maten rent smakmässigt och fler vegetariska alternativ, vilket drar ned betyget till 3.5. Förrätten var dessutom i mi... Visa hela »

26 mar 2019

Vi testade Tipsy tea på At Six. Älskar konceptet med ginbaserad te 🍵 . Lite ojämt med godsakerna, vissa var jättegoda och vissa mindre bra. Det gör att betyget sänks.

15 nov 2019

Okej nu måste vi prata om den godaste äggröran jag någonsin ätit i hela mitt liv!! At Six ni är fantastiska på er frukost och jag har aldrig ätit en godare frukost än här! Älskar älskar ÄLSKAR. Inte nog att frukosten var underbart g... Visa hela »

25 nov 2018

Tipsy Tea! Ett himla uppskattat och mysigt koncept, vem tackar inte nej till gin infused with Tea? Mysig inredning, trevlig personal, sköna fåtöljer, riktigt bra musik och god veggimat!