Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotel At Six

4,0 • 4 recensioner
Hotel At Six

Det exklusiva livsstilshotellet på Brunkebergstorg erbjuder 343 rum, varav tre penthouse-våningar och ett 40-tal sviter i olika format. Här finns även takterrass, barer, restauranger, spa, gym och en eventyta på 2 000 kvm. Kökschef i takrestaurangen är den prisbelönta matkreatören Frida Ronge, känd för sin svensk-japanska matlagning.

Se även Tak

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 feb 2019

Både lunch och middag är väldigt bra här och påtagligt härlig service. Skulle framför allt rekommendera lunchen, även om det är klart högre prisklass. Det är lite udda lokaler och kan nästan inte bestämma mig om det väger mer fö... Visa hela »

2 nov 2018

Varit på lunch och middag.

Högre prissättning men helt klart värt. Smakerna är fantastiska, harmoni och explosion i munnen. Nordisk käk

Inredningen är strikt, gråa toner, på gränsen till dystert. Påminner lite som att befin... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
26 mar 2019

Vi testade Tipsy tea på At Six. Älskar konceptet med ginbaserad te 🍵 . Lite ojämt med godsakerna, vissa var jättegoda och vissa mindre bra. Det gör att betyget sänks.

25 nov 2018

Tipsy Tea! Ett himla uppskattat och mysigt koncept, vem tackar inte nej till gin infused with Tea? Mysig inredning, trevlig personal, sköna fåtöljer, riktigt bra musik och god veggimat!