Hotel At Six

4,4
11 betyg
Hotell
Hotel At Six
4,4
11 betyg

Det exklusiva livsstilshotellet på Brunkebergstorg erbjuder 343 rum, varav tre penthouse-våningar och ett 40-tal sviter i olika format. Här finns även takterrass, baren Blanche & Hierta, restaurangen Dining Room, spa, gym och en eventyta på 2 000 kvm.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
11

Recensioner av Hotel At Six

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bodde här på en weekend och vi hade ett jättefint rum med utsikt över Stockholm. Gillade hotellfrukosten och gymmet, tycker dock att det är lite för mycket business känsla för min smak på hotellet.

Här kommer vi absolut att bo igen! Om vi börjar med hotellet sig, så är det en snygg diskret byggnad och du möts av en cool staty i trappan när du kliver in. Lobbyn är avskalad med mysig på samma gång, det ger en lyxig känsla. Läget är j...

Ett hotell med hög standard! Vi bodde här en weekend och var väldigt nöjda med besöket. ALLT var rent och stilrent. Maten var Amazing!

Lyxig hotel restaurang i At six proffsig personal och god mat

Varit på lunch och middag.
Högre prissättning men helt klart värt. Smakerna är fantastiska, harmoni och explosion i munnen. Nordisk käk
Inredningen är strikt, gråa toner, på gränsen till dystert. Påminner lite som att befinna sig på...

Listad i: Lyxlunch

Både lunch och middag är väldigt bra här och påtagligt härlig service. Skulle framför allt rekommendera lunchen, även om det är klart högre prisklass. Det är lite udda lokaler och kan nästan inte bestämma mig om det väger mer fö...

Vi testade Tipsy tea på At Six. Älskar konceptet med ginbaserad te 🍵 . Lite ojämt med godsakerna, vissa var jättegoda och vissa mindre bra. Det gör att betyget sänks.

Okej nu måste vi prata om den godaste äggröran jag någonsin ätit i hela mitt liv!! At Six ni är fantastiska på er frukost och jag har aldrig ätit en godare frukost än här! Älskar älskar ÄLSKAR. Inte nog att frukosten var underbart g...

Tipsy Tea! Ett himla uppskattat och mysigt koncept, vem tackar inte nej till gin infused with Tea? Mysig inredning, trevlig personal, sköna fåtöljer, riktigt bra musik och god veggimat!

Väldigt trevlig restaurang med öppet kök, i en skön miljö och med utmärkt service. Jag hade dessvärre förväntat mig mer av maten rent smakmässigt och fler vegetariska alternativ, vilket drar ned betyget till 3.5. Förrätten var dessutom i mi...

Värt varenda krona

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
11

Representerar du Hotel At Six?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hotel At Six?

Hotel At Six ligger på Brunkebergstorg 6, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).