Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Det exklusiva livsstilshotellet på Brunkebergstorg erbjuder 343 rum, varav tre penthouse-våningar och ett 40-tal sviter i olika format. Här finns även takterrass, baren Blanche & Hierta, restaurangen Dining Room, spa, gym och en eventyta på 2 000 kvm. Kökschef i takrestaurangen Tak är den prisbelönta matkreatören Frida Ronge, känd för sin svensk-japanska matlagning.

Se även Dining Room & Cocktail Bar At Six, Blanche & Hierta At Six

Användarbilder på Hotel At Six Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel At Six av Ida B.
  • Bild från Hotel At Six av Ida B.
  • Bild från Hotel At Six av Ida B.
  • Bild från Hotel At Six av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2023

Bodde här på en weekend och vi hade ett jättefint rum med utsikt över Stockholm. Gillade hotellfrukosten och gymmet, tycker dock att det är lite för mycket business känsla för min smak på hotellet.

8 feb 2021

Här kommer vi absolut att bo igen! Om vi börjar med hotellet sig, så är det en snygg diskret byggnad och du möts av en cool staty i trappan när du kliver in. Lobbyn är avskalad med mysig på samma gång, det ger en lyxig känsla. Läget är j... Visa hela »

2 nov 2018

Varit på lunch och middag.
Högre prissättning men helt klart värt. Smakerna är fantastiska, harmoni och explosion i munnen. Nordisk käk
Inredningen är strikt, gråa toner, på gränsen till dystert. Påminner lite som att befinna sig på... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
11 feb 2019

Både lunch och middag är väldigt bra här och påtagligt härlig service. Skulle framför allt rekommendera lunchen, även om det är klart högre prisklass. Det är lite udda lokaler och kan nästan inte bestämma mig om det väger mer fö... Visa hela »

12 okt 2022

Lyxig hotel restaurang i At six proffsig personal och god mat

26 mar 2019

Vi testade Tipsy tea på At Six. Älskar konceptet med ginbaserad te 🍵 . Lite ojämt med godsakerna, vissa var jättegoda och vissa mindre bra. Det gör att betyget sänks.

25 nov 2018

Tipsy Tea! Ett himla uppskattat och mysigt koncept, vem tackar inte nej till gin infused with Tea? Mysig inredning, trevlig personal, sköna fåtöljer, riktigt bra musik och god veggimat!

15 nov 2019

Okej nu måste vi prata om den godaste äggröran jag någonsin ätit i hela mitt liv!! At Six ni är fantastiska på er frukost och jag har aldrig ätit en godare frukost än här! Älskar älskar ÄLSKAR. Inte nog att frukosten var underbart g... Visa hela »

8 nov 2019

Väldigt trevlig restaurang med öppet kök, i en skön miljö och med utmärkt service. Jag hade dessvärre förväntat mig mer av maten rent smakmässigt och fler vegetariska alternativ, vilket drar ned betyget till 3.5. Förrätten var dessutom i mi... Visa hela »

14 okt 2021

Värt varenda krona

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.