Halloween-vecka på Vampire Lounge

Vampire Lounge tar ut svängarna under Halloween genom att presentera specialcocktails, skräckstämning och dj-spelningar hela veckan.

Halloween kommer ursprungligen från engelskan och står för "Alla helgons afton". Högtiden firades från början främst i Irland och Skottland. Och strax efter i Amerika. Idag är det amerikanska firandet gigantiskt, och länge har Sverige legat i lä i jämförelse. Men det senaste decenniet har även vi hittat kärleken till spök-maskerader, pumpor och Halloween-dekorationer. Något som syns i såväl butiksskyltfönster som på restauranger och barer. Många väljer att fira veckan i skräckens tema. Ett bra exempel är Vampire Lounge på Östgötagatan, som förvisso redan har en utmärkande vampyr-skrud, men som går all in när Halloween stundar.

Veckan fylls av specialblandade cocktails, dekoration, specialeffekter och dj:s varje dag. Allt följer ett ambitiöst tema där Halloween står i förgrunden. Ta med dig kompisgänget och värm innan den stora maskeradfesten, eller varför inte - kollegorna på en annorlunda aw?

Vampire Lounge | 29 oktober - 3 november