Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vampire Lounge

2,0
3 recensioner
Vampire Lounge

Namnet Vampire Lounge ger inga falska intryck. I inredningen märks kors och grottväggar och Dracula är något som brukar dyka upp i de flestas tankar när man kliver in. Temat håller ända in i badrummet, där skräckinjagande ljud kombineras med häftiga ljuseffekter. Det som utmärker stället mest av allt är de fantastiska drinkarna. Vampire Lounge håller även i olika klubbar under veckodagarna.

Användarbilder på Vampire Lounge

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 sep 2018

Ja hur ska man beskriva detta ställe. Lite som en grotta, mörkt, trångt, ganska dåligt planerat. Men de lever upp till sitt namn vampire lounge. Finns mycket bättre ställen att testa på innan detta. Drinkarna var inte i min smak, väldigt söta, godis ak... Visa hela »

19 sep 2016 · Uppdaterad

Ryktet säger att drinkarna ska vara riktigt bra men jag har ännu inte upplevt det. Har dock upplevt att personalen varit lite syrlig.

15 apr 2017

Inget ställe jag rekommenderar. Mina två upplevelser här har kantats av otrevlig personal och långsam service trots en halvfull lokal.