Halva priset på Restaurang Zee

Det är lätt att tro att man är på Rivieran när man kommer till Restaurang Zee och dess magnifika uteservering som öppnade upp för säsongen för några veckor sedan. I samand med sommarens intåg erbjuder Zee två eminenta erbjudanden som vi vill tipsa er läsare om:

Erbjudande 1 - 50 % rabatt på all mat tidiga kvällar

50 % på all mat mellan kl. 15.00-18.00 (räcker med att maten är beställd innan kl 18.00 för att få ta del av erbjudandet). Gäller på hela Zee (matsal, bar, utesvering, etc) tisdagar-fredagar fram till och med den sista maj.


Erbjudande 2 - Två valfria rätter från huvudmenyn för 300 kr

Välj 2 valfria rätter från ordinarie meny för 300 kr. (värde ca 500 kr). Gäller på hela Zee (matsal, bar, utesvering, etc) tisdag-torsdag 9 maj - 30 juni.

Josefina har länge varit stans glassigaste sommarhäng, men frågan är om vi inte har en ny herre på täppan i Hammarby Sjöstad. Soldränkt, näst intill i vattnet, stor yta, softa loungemöbler, palmer. Ja, atmosfären kan knappast bli bättre. Men utan bra mat, eller åtminstone goda sommardrinkar, har man ändå inte mycket att komma med på den här fronten. Tur är då att det är stjärnkocken Andreas Nylén (tidigare på bland annat F12) och den välrenommerade sommeliern Hannes Seeman som står bakom rodret för denna skuta.

Klicka här för mer information och bilder: Restaurang Zee