Happy Golfer-fest

Happy Golfer-fest

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Du är inbjuden att ansluta dig till oss på Happy Golfer denna speciella dag fylld av golf, musik och goda stunder! Du kan delta i scramble-turneringen (begränsat antal platser) under dagen eller helt enkelt komma på eftermiddagen för att slå några bollar och njuta av festen.

Du kan komma precis som du är och få möjlighet att slå golfbollar på övningsområdet, få lite tips och tricks eller bara njuta av god mat, dryck och musik under hela dagen. Det kommer att finnas bussar tillgängliga för de som inte tar bil eller taxi hit. Så, oroa dig inte över hur du ska ta dig hit. 

15:00 – Dagtidssession på övningsområdet. Vi kommer att ha en rolig eftermiddag på övningsområdet där vi skjuter bollar och njuter av god mat, dryck och DJ-set med Kétus och Delavas & Reina Bandida.

20:00 – Kvällssession på terrassen. När solen går ner kommer vi att lysa upp terrassen och servera drycker, läcker mat och gunga till ett semi-live framträdande av Kimchii, samt DJ-set med Ari Bald & CJ Scott. Upplev en fängslande fusion av nordiskt inspirerad disco-house.

Detta evenemang är en hyllning till golfens, musikens och goda tidernas konst. Säkra din plats nu genom att OSA för att delta i den allra första Golffesten. 🏌️🎶🎉

Om Happy Golfer
Happy Golfer ligger 30 minuter söder om Stockholms stad. Vi erbjuder två banor (9 och 18 hål), driving range och träningsområden samt en restaurang och bar med en härlig terrass. Kom och njut av en golfrunda eller bara öva lite på rangen. Oroa dig inte om du aldrig har spelat tidigare, du är välkommen att öva och låna klubbor.

Information
  • Datum
    2 sep. 2023
Adress
Happy Golfer, Skälbyvägen, Grödinge, Sverige
Pris
Gratis
Facebook-event