Under året fortsätter husmanskrogen Tennstopet att servera rätter efter årstid och jaktsäsong. Bland annat blir det vårlamm, sill och surströmming på tallriken men också traditionella gamla smaker såsom skånsk hare och vårkråka från de sörmländska skogarna. Nedan hittar du vad som händer på menyn under kommande månader.
Februari: Hare (Skåne)
Helstekt harsadel med gräddsås, brysselkål och hasselbackspotatis
Pris: 335 kr
Hargryta med hemrökt korv, picklad pumpa och potatispuré
Pris: 265 kr
Mars: Vårkråka (Skogarna i Sörmland)
Vårkråka med cognacgräddsås, gelé och Pommes Williams
Pris: 355 kr
April: Våramm (Sörmland)
Confiterat vårlamm med primörer från Ugglarp och potatisgratäng
Pris: 325 kr
Tryfferad lammkorv med jordärtskocksvichyssoise och kryddkrasse
Pris: 175 kr
Maj: Sparris (Gotland)
Gotländsk sparris med forellromshollandaise
Pris: 140 kr
Juni: Sill (Klädesholmen)
Klassisk matjessill med gräddfil, lök och kokt färskpotatis
Pris: 130 kr
Lerpottasill
Pris: 135 kr
Mer information: Tennstopet