Hemkörning hela natten lång, nu blir det möjligt

American Taste Away på Valhallavägen tar hemkörningen ett steg längre och börjar nu leverera fast food till hungriga nattugglor varje fredag och lördag - från klockan 18 på kvällen till 06 på morgonen.

Nattgibb, fyllehunger eller bara svårt att sova - oavsett anledning så mättar nog en "Elvis", en av caféets populärare mackor, som består av majonnäs, mozzarella, tomat, jalapenos, rostbiff, pepperoni, bacon och deras egen BBQ- respektive vitlökssås. Från och med nu kommer man alltså kunna få hela målet hemkört natten lång, varje helg.

Ni gör verkligen skäl för ert namn. Hur är det att driva ett café med er inriktning under tider där hälsotrender sällan har varit starkare?

- Det är så klart inte för alla, men de flesta som hittar till oss älskar konceptet. Dessutom har vi ett lika stort utbud av sallader!, säger Daniel Katz, som är ägare till American Taste Away Vahallavägen. Konceptet finns också på Lidingö.

Bortsett från en mängd andra mackor erbjuds dessutom ett stort utbud av amerikanskt godis som annars är väldigt svårt att hitta i Stockholm. Skölj till exempel ned dina Lemonheads med en Snapples Pink Lemonade.

Utköning sker 18-06 fredagar och lördagar till Östermalm, Vasastan, city och Lidingö. För andra områden i Stockholm, ring 08-30 03 30

Beställa gör du genom Onlinepizza.se

Mer information: American Taste Away Valhallavägen