Anders "Ankan" Johansson beger sig ut på höstturné med sin egen humorshow. Foto: Pressbild Anders "Ankan" Johansson beger sig ut på höstturné med sin egen humorshow. Foto: Pressbild

Höstturné med Anders "Ankan" Johanssons humorshow

I över 20 år har Anders ”Ankan” Johansson underhållit den svenska publiken, för vilket han bland annat utsetts till Årets manliga komiker av Det svenska humorpriset. Under hösten ger han sig ut på en omfattande turné med den egna humorshowen ”Alla känner Ankan”.

Showen, som för tredje gången tas ut på turné, har nypremiär den 14 september i Borås, och går i mål i Linköping den 29 november. I ”Alla känner Ankan” möter publiken en mer personlig Ankan, som delar med sig av vardagens tristess, panikångest, politik och mycket annat – att leva och ta sig igenom livet helt enkelt. 

– Jag tror att det är bra att visa upp sitt fula och misslyckade. Att man efter föreställningen kan gå hem och känna att ens egen smuts liksom inte är värre än någon annans, säger Ankan i ett pressmeddelande. 

Den 10-11 november kommer showen till Stockholm.

Utöver turnén återvänder Ankan med ytterligare framträdanden under hösten, bland annat i Stockholm, Lund, Jönköping och Göteborg. 

Information
Visa på karta
  • Datum
    10 nov. 2023 och 11 nov. 2023