Hotel J presenterar ny restaurang och fler hotellrum

The club house är det senaste restaurangtillskottet hos välrenommerade Hotel J. Restaurangen är belägen i den anrika Tornvillan, som ligger precis intill hotellet. Fyndigt nog följer den nyöppnade restaurangen hotellanläggningens stilspråk, som går i tydlig New Port-karaktär. Och i samband med nyöppningen av The club house passar Hotel J även på att öppna ännu en fantastisk hotellanläggning, med hela 113 rum.

Hos The club house vankas det välsmakande rätter från det amerikanska köket. Och Bakom det gastronomiska står självaste Stefano Cantenacci, och det kan väl aldrig slå fel? Hur låter bbq-ribs med bakade bönor eller kanske en Entrecôte med ädelostsmör, picklad scharlottenlök, melon och dubbelbakad potatis. Förutom en vacker matsal finns även en lounge och bar med dryckalternativ i jänkaranda, med klassiker som drinken Manhattan. Inredningen präglas av klassiska svenska sommarhusdetaljer med anor från 1800-talet. Dessutom hittar du tjusiga kakelugnar och en härligt avspänd punschveranda som påminner om New Englads 'yacht clubs'. Verandan har premiär lagom till nästa sommar. Och vad passar inte bättre än att sitta på en genuint amerikansk veranda, sippa på en Dry Martini och njuta av den vackra omgivningen. Den genuina klubbkänslan gör att man som gäst känner sig som en unik club-member redan vid första uppenbarelsen.

Förutom nyöppningen av restaurangen slår man upp portarna för ännu en hotellanläggning i ett vackert tegelhus, som angränsar till originalhotellet. Här finns 113 rum, ett stort mötesrum som rymmer 160 personer och en härlig lounge. Byggnaden är designad i harmoni med den befintliga flygeln. Och även här är designen New Port-inspirerade. Hotellrummen längst upp har enskilda terrasser med oslagbar utsikt över havet.

Klicka här för att läsa om vad WhatsupSthlm har skrivit om Hotel J.