Hotellets miljösatsning – skapa el när du tränar

Clarion Hotel Sign satsar man nu på ett hållbart hotellgym. På gymmet finns nya Artis Renew-träningsmaskiner som tillvaratar den energi du producerar när du använder dem, som sedan skickas ut i elnätet. När du tränar på motionscykeln är du alltså med och bidrar till miljön.

I gymmet – Fit&Fab – anordnas varje vecka träningspass för både hotellgäster och lokalbor. På måndagar är det cirkelträning på gymmet, på onsdagar springer de som vill tillsammans genom ett nyvaket Stockholm och på söndagar är det kampsportsträning som gäller.

Clarion Hotel Sign har märkt att efterfrågan på att träffa nya människor växer, framförallt hos dem som är på resande fot. Många av hotellets gäster väljer att nyttja gymmet och som bekant blir allting roligare i grupp. Med träningsgrupperna möts hotellgästerna på ett naturligt sätt, runt en aktivitet som de alla brinner för.

Träningarna är inte enbart till för gästerna som bor på hotellet, utan passen är öppna även för stockholmare som är på jakt efter gemenskap. På så sätt får turister och lokalbor ett roligt utbyte av varandra och träffar på nya bekantskaper som de kanske aldrig hade fått uppleva annars.