Clarion Hotel Sign

3,8
12 betyg
Hotell
Clarion
3,8
12 betyg

Clarion Hotel Sign har blåst liv i ett av innerstans mest centrala torg, Norra Bantorget. Här finns ljusa hotellrum i skandinavisk stil, konferenslokaler, restaurangen The Social Sign och spaavdelningen Selma City Spa med takterrass och utomhuspool. Allt med gångavstånd till shopping, kultur och uteliv.

Clarion Hotel Sign ligger mitt i city och är designat av arkitekten Gert Wingårdh. I hotellrummen representeras skandinaviska designers som Arne Jacobsen och Bruno Mathsson. Som gäst kan man välja bland allt från mindre, välplanerade rum till stora sviter med fönster från golv till tak. I frukostmatsalen dukas en frukostbuffé upp varje morgon med ett stort utbud av ekologiska och veganska alternativ.

Högst upp i hotellet finns Selma City Spa, där man kan unna sig spabehandlingar och ta ett dopp bland takåsarna. För den som vill träna finns även ett hotellgym som har öppet dygnet runt hela veckan. På entréplan hittar man hotellets restaurang The Social Sign. Här serveras moderna bistroklassiker till både lunch och middag, och i baren kan du ta ett glas vin eller en kall öl i vibrerande fredagsstämning – oavsett veckodag.

För affärsresenären erbjuder Clarion Hotel Sign flexibla mötes- och konferenslokaler som passar allt från små sammankomster till stora mässor. Bland annat finns en lokal med panoramafönster mot Norra Bantorget och en bankettsal med plats för 600 personer.

Utöver detta har hotellet en populär poddstudio, The Studio, som kan bokas för fyra personer. I anslutning till studion finns även en lounge med högtalare, om man vill bjuda in gäster och spela in en live-podd.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
12

Recensioner av Clarion

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Väldigt modernt och elegant hotell vid Norra Bantorget i Stockholm. Rent, snyggt och bra stämning. Frukosten är jättebra, finns mycket att välja och vraka bland och vad man än är sugen på går man säkerligen därifrån nöjd. Kanske att...

Fina möbler och modernt inrett. Utsikten är fantastisk! Lite dåligt planerat när dom byggt? Vi hade en lång korridor i rummet och spetsig vägg så man förlorade en del utrymme. Men Badrummet var fräscht vilket jag tycker är mycket viktighet. Men d...

Man har gjort ett bra försökt med att göra Sign lite modernare men inredningsdetaljerna är bättre än helheten och det är ev väldig mix av modernt kontra ”Finlandsfärja”.

Extremt bra frukost men gästerna är hyateriska och ver...

Trevlig och avspänt hotell. Stor frukostbuffé och bar kvällstid. Spa och bassäng på taket. Stenkast från Centralen och Arlanda Express.

När du kliver in på hotellet får du en härlig känsla mysig lite lounge samt avgränsande till baren. Personalen är supertrevlig och vill gärna att du självständigt checkar in på plattor man märker snabbt att folk blir irriterade de funge...

Körde ett alla hjärtans dag-paket här, vilket var mycket uppskattat, både av mig själv och sällskapet. Hotellet i sig är kanske inte så romantiskt, men standarden är väldigt hög på hela komplexet, och både restaurang och framfö...

Härlig pool för sommarmånaderna. Mycket rent och fräscht

Har bott på hotellet vid två tillfällen, båda gånger i jobbet. Läget är guld värt, ligger på behagligt gångavstånd till centralstationen.

Standarden på hotellet är mycket hög, och detaljer som en riktigt bra sä...

Suverän frukost 😋 sköna sängar och väldigt fräscht.
Tyvärr tilläggsavgift till spa-avdelningen ..

Fantastisk design, skön atmosfär och bra service. Drinkarna håller hög klass och maten är bra.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
12

Representerar du Clarion Hotel Sign?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Clarion Hotel Sign?

Clarion Hotel Sign ligger på Östra Järnvägsgatan 35, City, Norrmalm. I närheten ligger Kungsgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 600m).