Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Clarion Hotel Sign

4,0 • 2 recensioner
Clarion Hotel Sign

Sedan starten har Clarion Hotel Sign återupplivat ett av innerstans mest centralt belägna torg, Norra Bantorget. Idag känns hotellet självklart för affärsresenären, weekendbesökaren och företagseventet. Här finns ett populärt spa, konferensytor i världsklass och en populär restaurang signerad Marcus Samuelsson.

Få hotell på Stockholmskartan har samma tunga utbud som Clarion Hotel Sign. Dagens resenär, må hon vara affärs- eller privatresande, har högre krav än förr på sin reseagenda. Här kommer hotellet i högsta prioritet, och även om vi svenskar är dåliga på att kräva service vet vi innerst inne vad som önskas på vår resa. Läget är viktigt, priset likaså, bekvämlighet och avkoppling. Sign visar sig vara väl medvetna om detta. Ta den uppvärmda poolen på hotellets tak som exempel, liksom det välutrustade gymmet. Allt detta övertygar oss resenärer som bara vill ha valuta för pengarna, och det signalerar också Clarion Hotel Sign att man förstått.

Sveriges mest legendariska spa, Selma spa i Sunne, fick i och med öppningen av Clarion Hotel Sign en stockholmsfilial med ett brett utbud behandlingar. Selma City Spa har samma höga klass på sina behandlingar som sin syster i Sunne, både för hotellgästen och storstadsflanören som kommer utifrån. Listan på starka varumärken och koncept slutar inte där. På markplan hittar man den kritikerrosade amerikansk-inspirerade restaurangen American Table Brasserie and Bar.

Som konferensgäst på Clarion Hotel Sign möter man toppmoderna utrymmen med kapacitet för mer än 1200 gäster. Redaktionens favoriter är de medelstora möteslokalerna som vetter ut mot torget, med panoramafönster från golv till tak. Missa inte heller Clarion Hotel Signs skybar som ligger uppe på taket och är öppen under sommarsäsongen.

Service: Duxsängar, minibar, platt-TV, trådlöst internet, handikapprum, inomhus- och utomhusbar, restaurang, spa

Se även Selma City Spa

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 maj 2015

Körde ett alla hjärtans dag-paket här, vilket var mycket uppskattat, både av mig själv och sällskapet. Hotellet i sig är kanske inte så romantiskt, men standarden är väldigt hög på hela komplexet, och både restaurang och framfö... Visa hela »

7 sep 2016

Har bott på hotellet vid två tillfällen, båda gånger i jobbet. Läget är guld värt, ligger på behagligt gångavstånd till centralstationen.

Standarden på hotellet är mycket hög, och detaljer som en riktigt bra sä... Visa hela »