Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Clarion Hotel Sign

Sedan starten har Clarion Hotel Sign återupplivat ett av innerstans mest centralt belägna torg, Norra Bantorget. Idag känns hotellet självklart för affärsresenären, weekendbesökaren och företagseventet. Här finns ett populärt spa, konferensytor i världsklass och en populär restaurang signerad Marcus Samuelsson.

Användarbilder på Clarion Hotel Sign Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018

Väldigt modernt och elegant hotell vid Norra Bantorget i Stockholm. Rent, snyggt och bra stämning. Frukosten är jättebra, finns mycket att välja och vraka bland och vad man än är sugen på går man säkerligen därifrån nöjd. Kanske att... Visa hela »

28 sep 2018

Fina möbler och modernt inrett. Utsikten är fantastisk! Lite dåligt planerat när dom byggt? Vi hade en lång korridor i rummet och spetsig vägg så man förlorade en del utrymme. Men Badrummet var fräscht vilket jag tycker är mycket viktighet. Men d... Visa hela »

11 nov 2018

Man har gjort ett bra försökt med att göra Sign lite modernare men inredningsdetaljerna är bättre än helheten och det är ev väldig mix av modernt kontra ”Finlandsfärja”.

Extremt bra frukost men gästerna är hyateriska och ver... Visa hela »

11 mar 2019

Trevlig och avspänt hotell. Stor frukostbuffé och bar kvällstid. Spa och bassäng på taket. Stenkast från Centralen och Arlanda Express.

2 jan 2020

När du kliver in på hotellet får du en härlig känsla mysig lite lounge samt avgränsande till baren. Personalen är supertrevlig och vill gärna att du självständigt checkar in på plattor man märker snabbt att folk blir irriterade de funge... Visa hela »

13 maj 2015

Körde ett alla hjärtans dag-paket här, vilket var mycket uppskattat, både av mig själv och sällskapet. Hotellet i sig är kanske inte så romantiskt, men standarden är väldigt hög på hela komplexet, och både restaurang och framfö... Visa hela »

18 mar 2020

Härlig pool för sommarmånaderna. Mycket rent och fräscht

7 sep 2016

Har bott på hotellet vid två tillfällen, båda gånger i jobbet. Läget är guld värt, ligger på behagligt gångavstånd till centralstationen.

Standarden på hotellet är mycket hög, och detaljer som en riktigt bra sä... Visa hela »

8 okt 2018

Suverän frukost 😋 sköna sängar och väldigt fräscht.
Tyvärr tilläggsavgift till spa-avdelningen ..

29 jan 2019

Fantastisk design, skön atmosfär och bra service. Drinkarna håller hög klass och maten är bra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.