Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sedan starten har Clarion Hotel Sign återupplivat ett av innerstans mest centralt belägna torg, Norra Bantorget. Idag känns hotellet självklart för affärsresenären, weekendbesökaren och företagseventet. Här finns ett populärt spa, konferensytor i världsklass och en populär restaurang signerad Marcus Samuelsson.

Få hotell på Stockholmskartan har samma tunga utbud som Clarion Hotel Sign. Dagens resenär, må hon vara affärs- eller privatresande, har högre krav än förr på sin reseagenda. Här kommer hotellet i högsta prioritet och även om vi svenskar är dåliga på att kräva service, vet vi innerst inne vad som önskas på vår resa. Läget är viktigt, priset likaså, liksom bekvämlighet och avkoppling. Sign visar sig vara väl medvetna om detta. Ta den uppvärmda poolen på hotellets tak som exempel, liksom det välutrustade gymmet. Allt detta övertygar oss resenärer som bara vill ha valuta för pengarna och det signalerar också Clarion Hotel Sign att man förstått.

Sveriges mest legendariska spa, Selma spa i Sunne, fick i och med öppningen av Clarion Hotel Sign en stockholmsfilial med ett brett utbud behandlingar. Selma City Spa har samma höga klass på sina behandlingar som sin syster i Sunne, både för hotellgästen och storstadsflanören som kommer utifrån. Listan på starka varumärken och koncept slutar inte där. På markplan hittar man restaurangen Kitchen & Table Norrmalm, i direkt anslutning till spaavdelningen ligger Rooftop Garden Bar och i huset finns även hotellets podcast-studio.

Som konferensgäst på Clarion Hotel Sign möter man toppmoderna utrymmen med kapacitet för mer än 1200 gäster. Redaktionens favoriter är de medelstora möteslokalerna som vetter ut mot torget, med panoramafönster från golv till tak.

Service: Duxsängar, minibar, platt-TV, trådlöst internet, handikapprum, inom- och utomhusbar, restaurang, spa, podcast-rum och mingelytor.

Se även Selma City Spa.

Användarbilder på Clarion Hotel Sign Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.
  • Bild från Clarion Hotel Sign av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 okt 2018

Väldigt modernt och elegant hotell vid Norra Bantorget i Stockholm. Rent, snyggt och bra stämning. Frukosten är jättebra, finns mycket att välja och vraka bland och vad man än är sugen på går man säkerligen därifrån nöjd. Kanske att... Visa hela »

28 sep 2018

Fina möbler och modernt inrett. Utsikten är fantastisk! Lite dåligt planerat när dom byggt? Vi hade en lång korridor i rummet och spetsig vägg så man förlorade en del utrymme. Men Badrummet var fräscht vilket jag tycker är mycket viktighet. Men d... Visa hela »

11 nov 2018

Man har gjort ett bra försökt med att göra Sign lite modernare men inredningsdetaljerna är bättre än helheten och det är ev väldig mix av modernt kontra ”Finlandsfärja”.

Extremt bra frukost men gästerna är hyateriska och ver... Visa hela »

11 mar 2019

Trevlig och avspänt hotell. Stor frukostbuffé och bar kvällstid. Spa och bassäng på taket. Stenkast från Centralen och Arlanda Express.

2 jan 2020

När du kliver in på hotellet får du en härlig känsla mysig lite lounge samt avgränsande till baren. Personalen är supertrevlig och vill gärna att du självständigt checkar in på plattor man märker snabbt att folk blir irriterade de funge... Visa hela »

13 maj 2015

Körde ett alla hjärtans dag-paket här, vilket var mycket uppskattat, både av mig själv och sällskapet. Hotellet i sig är kanske inte så romantiskt, men standarden är väldigt hög på hela komplexet, och både restaurang och framfö... Visa hela »

18 mar 2020

Härlig pool för sommarmånaderna. Mycket rent och fräscht

7 sep 2016

Har bott på hotellet vid två tillfällen, båda gånger i jobbet. Läget är guld värt, ligger på behagligt gångavstånd till centralstationen.

Standarden på hotellet är mycket hög, och detaljer som en riktigt bra sä... Visa hela »

8 okt 2018

Suverän frukost 😋 sköna sängar och väldigt fräscht.
Tyvärr tilläggsavgift till spa-avdelningen ..

29 jan 2019

Fantastisk design, skön atmosfär och bra service. Drinkarna håller hög klass och maten är bra.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.