Pressbild Pressbild

Hundra dagar med Pandevin

Alvina Lundvall, Thatsup
Alvina Lundvall

Från och med den 25 november pausar Häktet sin ordinarie verksamhet i 100 dagar och ger plats för det nya konceptet, Pandevin.

Under 100 dagar satsar restaurangen Häktet på sitt nya koncept "Pandevin", samtidigt som de pausar sin ordinarie verksamhet. Med start den 25 november gästar restaurangens olika vinleverantörer matsalen under två veckor var, och fokus kommer att ligga på just vin. Under perioden kommer även maträtterna att vara baserade på vinernas olika karaktärer. Menyerna byts alltså ut regelbundet och som gäst kommer du att kunna testa på mycket nytt.

Under Pandemin har man även skapat mer utrymme i matsalen, med färre bord, och man tar endast emot mindre sällskap om 2-4 personer.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.