Här är semlan som räddar vintern – smakar sommar

Här är semlan som räddar vintern – smakar sommar

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

I podden "Fy fan för februari" utlyste rock'n'roll-professorn Micael Dahlen "feblan", ett nytt bakverk som skulle hjälpa oss genom den dystra månaden. Detta fick Brioche att skapa en mandelmacaron med jordgubbsmarmelad, vispad vaniljpannacotta och färska jordgubbar – hyllad som ett mästerverk av Micael Dahlen och poddkollegan Petra Månström. Nu ska den smarriga, och ganska somriga bakelsen även lysa upp kommande årstider.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.