Höstlamm på Vassa Eggen

Höstlamm på Vassa Eggen

Mellan den 28 oktober och 1 november kan du äta höstlamm från Gotland på Vassa Eggen - då serverar krogen nämligen en hel meny baserad på dilamm som har fått beta fritt under sommaren. Menyn, tänkt för 2-4 personer, innehåller olika delar av lammet som tack vare den naturliga uppfödningen ska vara extra mört.

- Vi valde att skapa en variation med olika styckdetaljer för att våra gäster ska få testa detaljer som inte är lika vanliga och som många kanske inte provat innan, säger Niklas Odin, kökschef Vassa Eggen.

Meny:
Lammsadel stekt i tunnbringa
Confit på lammstek
Grillad lammrostbiff
Friterad lammbräss
Tillbehör: tryfferade cocobönor, ratatoille, rosmarinsky

Datum: 28 okt - 1 nov

Pris: 395 kr/person

Mer information: Vassa Eggen Steakhouse

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.