I Vintertid – en stämningsfull julkonsert på Artipelag

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert på Artipelag

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Artipelag välkomnar till att njuta av julmusik framförd av sopranen Emmi Christensson, violinisten Christian Svarfvar och dirigenten Anders Berglund.

I Vintertid består av sopranen Emmi Christensson som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. Emmi har nyligen samarbetat med tonsättaren Tommie Haglund och Per Gessle där hon är sopransolist i verket ”Making Something Out Of Nothing” inspelat med Kungliga Filharmoniska Orkestern under ledning av dirigenten Joachim Gustafsson.

Medverkar gör också Christian Svarfvar, en av Skandinaviens allra främsta violinister. Med examen från Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar vart han än kommer. Christians karriär tog fart 2008 då han utsågs till ”rising star” av European Concert Hall Organization (ECHO), vilket ledde till en omfattande turné med många av de viktigaste konsertsalarna i världen inkluderade.

Sist men inte minst medverkar arrangören och dirigenten Anders Berglund: en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Anders har under många år haft ett otal uppdrag inom svenskt musikliv. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och inte minst som dirigent för Melodifestivalen under inte mindre än 16 år. Han var med och startade ”Så ska det låta” och medverkade i över hundra program under 8 år.

Information
Visa på karta
Biljetter
Pris
495 kr