Invig julen i helgen på Nacka Forum

Nacka Forum drar igång årets julhandel med ett stort kändistätt event under första adventshelgen 27-28 november. Agneta Sjödin, som är lite så där passande julmysig, är julvärd och under hennes ledning arrangeras aktiviteter, uppträdanden och mycket mer. Dessutom kommer butikerna bjuda på många julerbjudanden.

- För många är julhandeln en stressig upplevelse. Vi vill bjuda in våra besökare till en trevlig helg för hela familjen där man är ute i god tid med sin shopping samtidigt som man kommer i julstämning med våra aktiviteter, säger Hanna Strand, centrumchef på Nacka Forum.

På programmet står bland annat:
• Kören One Voice framför, under ledning av Gabriel Forss, julgospelmusik.
• Populära barn- och ungdomsförfattarna Sören Olsson och Anders Jacobsson läser högt och visar den klassiska julkalendern Sunes Jul.
• Pernilla Wahlgren gör ett exklusivt framträdande tillsammans med sin son Benjamin.
• Sagostund och allsång med barnprogramledaren Nassim Al-Fakir som läser högt ur sin nyutkomna barnbok Trudelutt-bussen.
• TV-kocken Monika Ahlberg lagar mat, bakar och ger inspiration till julbordet samt tipsar om ätbara julklappar.


- Jag bor själv i Nacka och tycker att det ska bli jätteroligt att få vara värd för den stora julinvigningen på Nacka Forum. Tanken är att det ska finnas någonting för hela familjen att göra samtidigt som man julhandlar i lugn och ro. Jag kan utlova massor med spännande aktiviteter tillsammans med en hel del överraskningar och hoppas att så många som möjligt har tid att komma och inviga julen med oss, säger Agneta Sjödin


I samband med första adventshelgen på Nacka Forum kommer besökarna ha möjlighet att skänka bort gamla leksaker som man inte längre behöver. Röda Korsets personal är på plats och tar emot leksakerna. Dessa kommer sedan att säljas på Röda Korsets mötesplats. Ändamålet är socialt arbete i Sverige.
- Alla barn får inte julklappar. Därför vill vi uppmana våra kunder att skänka bort en leksak som inte används längre. Vi är jätteglada att Röda Korset är på plats och att våra besökare får möjlighet att hjälpa behövande, avslutar Hanna Strand.