Nacka Forum

3,2
5 betyg
Köpcentrum
Nacka Forum
3,2
5 betyg

10 minuter från Slussen med både buss och tåg och man hamnar precis utanför dörrarna till Nacka Forum. Här finner man ett shoppingmekka för egentligen vem som helst. Med såväl dyrt som billigt, budget och exklusivt, barnbutiker och teknikaffärer och frisörsalonger täcks mesta tänkbara behov.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Nacka Forum Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
5

Recensioner av Nacka Forum

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Helt okej stort centrum i tre plan. Har även en del butiker som man inte hittar i stan. Tex NewYorker, Jula, Lekia, Esprit, Lager 157 och Jump Yard (trampolinpark). Systembolag och matbutiker finns också.
Kommunalt tar man sig hit med bussar från Slussen eller Sickla. Eller med...

Ett helt okej köpcentrum. Bra utbud med butiker. Har blivit bättre under åren, stort och fräscht. Dock inte de mest inspirerade stället att vara på, mer handla de man vet att man ska ha.

Nacka Fortum är ett trevligt köpcentrum med bra utbud av butiker och smidigt att ta sig till. Jag gillar det verkligen!

Urdåliga butiker. Inget urval av varken väskor eller skor. Har två tånorsstjejer som ibland bara vill hänga ficka och shoppa. Lindex, Kapp Ahl är inte deras butiker. HM är ok men trist. Gina Tricot i Forum har det sämsta utbudet om man tittar till de som fi...

Nacka Forum är ett hyfsat nytt, rent, trevligt och fräscht centrum. Det har blivit lite bättre de senaste åren med, men roligare butiker som Royal Design och lite nya roliga klädbutiker. Tycker det finns en viss brist på skoaffärer dock, men i övrigt finns v...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
5

Representerar du Nacka Forum?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Nacka Forum?

Nacka Forum ligger på Forumvägen 12, 13153, Nacka.