Denna påsk bjuder den italienska restaurangen Buco Nero på en italiensk buffé med fokus på säsongsråvaror som Vitello Tonnato (kalvstek med tonfisksås), Arrosto di Agnello (lammstek), Poletto (vårkyckling), asparagi gratinata (sparrisgratäng), med mera.
Den varma maten serveras vid bordet. Resten av maten plockar man från huvudbuffén och när man känner sig mätt är det bara att rulla bort mot den välfyllda dessertbuffén, eller varför inte stanna till vid glassbaren och njuta av någon spännande "gelato".
Barnen underhålls med äggmålning och filmvisning.
Öppettider / Sittningar
Långfredag: 14.00-17.00, 18.00-22.00
Påskafton / 14.00-17.00, 18.00-22.00
Påskdagen / 14.00-17.00
Annandag påsk / 14.00-17.00
Pris
395 kr/person
Kontakt
08-22 19 35
[email protected]
Roslagsgatan 4
Mer information: Buco Nero