Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Buco Nero

4,0 • 22 recensioner
Buco Nero

När populära Caffé Nero växte ur sina egna kläder öppnades en spatiös syskonkrog i garaget precis intill. Resultatet blev Buco Nero, en modern italienare med betongväggar, öppet kök och plats för allt från lunch och middag till drinkar och maffiga desserter.

Se även Caffé Nero

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hamnade på Buco Nero spontant här om kvällen. Hade ingen bordsbokning och det var fullsatt, men det var inte värre än att vi fick sitta i den trevliga bardelen. Det är häftigt vad man kan göra med en annars så tråkig källarlokal (är det... Visa hela »

Gillade verkligen det här stället. Det var riktigt tjockt med folk när jag var här, men det satte inte stopp för snabb service och proffsigt bemötande.

Den ljusa och luftiga lokalen kändes superfräsch, och som den löjligt entusiastiska restaurang... Visa hela »

God parmiggiana. Äter den ofta.

En fräsch italiensk restaurang i moderna lokaler och atmosfär och god mat. Skulle vilja sätta en fyra i betyg, jag gillar verkligen stället, det tillför något i utbudet av italienska restauranger i stan. Kanske är det faktumet att italiensk mat för mig fö... Visa hela »

Jag blev matförgiftad sist ja va på Buco Nero.

Ingången till stället ser inte mycket ut för världen men väl inne öppnar sig en restaurang med fantastisk atmosfär! Bra för både större sällskap och mer intimt. Härlig miljö med mysigt sorl.

Jag äter hyfsat ofta lunch här och har även provat middagen ett par gånger. Jag är alltid nöjd. Tycker att Buco Nero har en schysst helhet med en cool lokal, bra mat och mkt bra priser!

Min man tog mig hit på en romantisk middag. Entrecoten vi åt är bland det godaste kött jag ätit, personalen otroligt trevlig o hjälpsam (även vad gäller specialkost). Créme brulen smakar som den gör i Frankrike.

Har även varit hä... Visa hela »

Okunnig känns som ett personangrepp, men i brist på bättre ord så måste jag tyvärr använda det för att beskriva bartendern. Kunde inte komma på en bra alkoholfri drink när personen fick väldigt fria tyglar. Slutade med att mitt sällskap... Visa hela »

Nya menyn är fantastisk! Den nya delen i matsalen är också kanon!

Ses snart igen!

Var inne på AW i fredags och jag måste säga att baren var av absolut högsta klass. Australiensaren som blandade våra drinkar var både trevlig och gav oss en härlig upplevelse drinkmässigt. Maten var som vanligt rustik, prisvärd och smakrik. Rekommende... Visa hela »

Den nya inredningen har gjort så mycket! Jag har varit där med jobbet några ggr. Enkelt smidigt och bra mat speciellt när vi är så många!

Utmärkt service! Bra mat!

Bra mat och mäktiga drinkar!

God mat, vissa saker på menyn inte lika spännande, men nivån på maten ligger bra. Dock alldeles för trångt att sitta ner. Känns som att man sitter i knät på sällskapen bredvid.

Tack för att ni finns i kvarteret!! Ni är bäst!

Fina lokaler och trevlig stämning. Var där för middag i ett större sällskap och de flesta tyckte tyvärr att huvudrätterna var ganska intetsägande till smaken. Ojämnt bemötande av serveringspersonalen. Vi möttes av en mycket trevlig och hjäl... Visa hela »

Är på efterrätten nu, en fenomenal creme brulé. Men innan dess en förrätt med tonfisk som inte är av denna värld och som huvudrätt en entrecote som fullkomligen smälter i munnen med varierade grönsaker som tillbehör. Buco Nero slutar al... Visa hela »

Lokalen är fantastisk! Unik design och skön stämning.

Maten var utsökt och servicen utmärkt.

Rekommenderar denna restaurang varmt till den som vill uppleva något utöver det vanliga.

Ett nytt stamställe för min del.

Sida 1 av 2