Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Buco Nero

4,0
29 recensioner
Redigera Buco Nero
Buco Nero

När populära Caffé Nero växte ur sina egna kläder öppnades en spatiös syskonkrog i garaget precis intill. Resultatet blev Buco Nero, en modern italienare med betongväggar, öppet kök och plats för allt från lunch och middag till drinkar och maffiga desserter.

Användarbilder på Buco Nero Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Buco Nero av Hanna T.
  • Bild från Buco Nero av Hanna T.
  • Bild från Buco Nero av Hanna T.
  • Bild från Buco Nero av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 nov 2019

Jag blev betuttad i Buco Nero.
Vi var först på plats i restaurangen då vi hade bokat bord väldigt tidigt och fick då förstklassig service och full uppmärksamhet.

Första intrycket var väldigt välkomnade och lokalen känns vä... Visa hela »

4 mar 2020

Var här och åt lunch så kan inte säga supermycket om servicen då vi beställde och betalade vid kassan. Inget superkul ställe i sig men pastan var riktigt riktigt bra!! Kommer absolut att gå hit igen.

11 maj 2015

Hamnade på Buco Nero spontant här om kvällen. Hade ingen bordsbokning och det var fullsatt, men det var inte värre än att vi fick sitta i den trevliga bardelen. Det är häftigt vad man kan göra med en annars så tråkig källarlokal (är det... Visa hela »

21 maj 2019

Terass med lunchsol och med chans för solbord även vid 11:45. Detta kan dock bero på det betydligt trendigare haket next door.

Här finner du pasta och sallader till strax över 100-lappen.

15 jan 2020

Supertrevlig upplevelse i stort. Mysig härlig miljö samt toppenbra service med kunnig personal. Gott vin och vällagad mat, dock var Karl-johanpastan ganska smaklös men jag kommer definitivt gå tillbaka och testa något annat. Vi var tre som delade på en crostini-... Visa hela »

4 jun 2015

Gillade verkligen det här stället. Det var riktigt tjockt med folk när jag var här, men det satte inte stopp för snabb service och proffsigt bemötande.

Den ljusa och luftiga lokalen kändes superfräsch, och som den löjligt entusiastiska restaurang... Visa hela »

6 jun 2016

Ingången till stället ser inte mycket ut för världen men väl inne öppnar sig en restaurang med fantastisk atmosfär! Bra för både större sällskap och mer intimt. Härlig miljö med mysigt sorl.

29 apr 2016 · Uppdaterad

En fräsch italiensk restaurang i moderna lokaler och atmosfär och god mat. Skulle vilja sätta en fyra i betyg, jag gillar verkligen stället, det tillför något i utbudet av italienska restauranger i stan. Kanske är det faktumet att italiensk mat för mig fö... Visa hela »

9 aug 2019

Var där i februari då vi hittat en 2-för-1 deal. Väldigt lite folk då, så vi blev väldigt påpassade :) Riktigt schysst lokal och en snygg bardel. Bra om man är ett större gäng kan jag tänka mig. Rätt coola toaletter också.

19 feb 2019

Mycket god och fräsh lunch. Åt en tonfisksallad som verkligen levererade. Ett stort plus för den generösa salladsbuffén som ingår i lunchen där det finns ett stort urval av grönsaker, pasta och bröd.

Kanske inte den mysigaste restauranglokal... Visa hela »

8 jun 2015

Jag äter hyfsat ofta lunch här och har även provat middagen ett par gånger. Jag är alltid nöjd. Tycker att Buco Nero har en schysst helhet med en cool lokal, bra mat och mkt bra priser!

14 jun 2019

Enormt god mat som smalt i munnen. Dessutom väldigt god service. Vi firade vår ena dotters skolavslutning efter åk 9 och hon var ytterst nöjd med restaurangvalet😀👍🏼

12 jul 2016

Jag blev matförgiftad sist ja va på Buco Nero.

22 sep 2016

God parmiggiana. Äter den ofta.

29 maj 2015

Fina lokaler och trevlig stämning. Var där för middag i ett större sällskap och de flesta tyckte tyvärr att huvudrätterna var ganska intetsägande till smaken. Ojämnt bemötande av serveringspersonalen. Vi möttes av en mycket trevlig och hjäl... Visa hela »

3 jun 2015

God mat, vissa saker på menyn inte lika spännande, men nivån på maten ligger bra. Dock alldeles för trångt att sitta ner. Känns som att man sitter i knät på sällskapen bredvid.

22 dec 2014

Stort ställe och lätt att få plats, ett bra alternativ när man är ute i dålig tid. Maten är alltid bra men inget i direkt i hästväg, alltid gott och pålitligt.

3 jan 2017

Kanon!

Trivs som fisken i vattnet!

Listad i: Bra käk
30 aug 2016

Okunnig känns som ett personangrepp, men i brist på bättre ord så måste jag tyvärr använda det för att beskriva bartendern. Kunde inte komma på en bra alkoholfri drink när personen fick väldigt fria tyglar. Slutade med att mitt sällskap... Visa hela »

28 feb 2017

Den nya inredningen har gjort så mycket! Jag har varit där med jobbet några ggr. Enkelt smidigt och bra mat speciellt när vi är så många!

Utmärkt service! Bra mat!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.