Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Buco Nero

4,0 • 22 recensioner
Buco Nero

När populära Caffé Nero växte ur sina egna kläder öppnades en spatiös syskonkrog i garaget precis intill. Resultatet blev Buco Nero, en modern italienare med betongväggar, öppet kök och plats för allt från lunch och middag till drinkar och maffiga desserter.

Bakom den svarta dörren på Roslagsgatan mitt i Vasastan leder en gång ner till det gamla garaget, som idag präglas av sober designinredning och modern industrikänsla. Långa rader bord och läderklädda soffor i ljusa toner ramas in av grova betongväggar, glas, mönstrade mattor och marmor. Mitt i restaurangen hittar du baren och köket där kockarna jobbar inför öppen ridå. Dagsljuset kommer från stora fönsterrutor mitt i taket.

Glöm strikt och exkluderande. Till Buco Nero hittar en bred mix av krogbesökare för att äta lunch och middag, eller för att ta en drink eller en kaffe i baren. Trots den moderna industrikänslan så är menyn genuint italiensk och full av traditionella pastarätter och andra italienska rätter till humana priser. Är du osäker på vinerna guidas du rätt av personalen.

I baren serveras drinkar över marmordisken, bland annat Buco Neros egen limoncello utan tillsatser, och här hittar du även gästande dj:s.

Se även Caffé Nero

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hamnade på Buco Nero spontant här om kvällen. Hade ingen bordsbokning och det var fullsatt, men det var inte värre än att vi fick sitta i den trevliga bardelen. Det är häftigt vad man kan göra med en annars så tråkig källarlokal (är det... Visa hela »

Gillade verkligen det här stället. Det var riktigt tjockt med folk när jag var här, men det satte inte stopp för snabb service och proffsigt bemötande.

Den ljusa och luftiga lokalen kändes superfräsch, och som den löjligt entusiastiska restaurang... Visa hela »

God parmiggiana. Äter den ofta.

Jag blev matförgiftad sist ja va på Buco Nero.

En fräsch italiensk restaurang i moderna lokaler och atmosfär och god mat. Skulle vilja sätta en fyra i betyg, jag gillar verkligen stället, det tillför något i utbudet av italienska restauranger i stan. Kanske är det faktumet att italiensk mat för mig fö... Visa hela »

Ingången till stället ser inte mycket ut för världen men väl inne öppnar sig en restaurang med fantastisk atmosfär! Bra för både större sällskap och mer intimt. Härlig miljö med mysigt sorl.

Jag äter hyfsat ofta lunch här och har även provat middagen ett par gånger. Jag är alltid nöjd. Tycker att Buco Nero har en schysst helhet med en cool lokal, bra mat och mkt bra priser!

Kanon!

Trivs som fisken i vattnet!

Listad i: Bra käk

Bra mat och snabb service.

Kommer tillbaka.

Missa inte tiramisun.

Listad i: Bra käk

Min man tog mig hit på en romantisk middag. Entrecoten vi åt är bland det godaste kött jag ätit, personalen otroligt trevlig o hjälpsam (även vad gäller specialkost). Créme brulen smakar som den gör i Frankrike.

Har även varit hä... Visa hela »

Okunnig känns som ett personangrepp, men i brist på bättre ord så måste jag tyvärr använda det för att beskriva bartendern. Kunde inte komma på en bra alkoholfri drink när personen fick väldigt fria tyglar. Slutade med att mitt sällskap... Visa hela »

Nya menyn är fantastisk! Den nya delen i matsalen är också kanon!

Ses snart igen!

Var inne på AW i fredags och jag måste säga att baren var av absolut högsta klass. Australiensaren som blandade våra drinkar var både trevlig och gav oss en härlig upplevelse drinkmässigt. Maten var som vanligt rustik, prisvärd och smakrik. Rekommende... Visa hela »

God mat, vissa saker på menyn inte lika spännande, men nivån på maten ligger bra. Dock alldeles för trångt att sitta ner. Känns som att man sitter i knät på sällskapen bredvid.

Fina lokaler och trevlig stämning. Var där för middag i ett större sällskap och de flesta tyckte tyvärr att huvudrätterna var ganska intetsägande till smaken. Ojämnt bemötande av serveringspersonalen. Vi möttes av en mycket trevlig och hjäl... Visa hela »

Bra mat och mäktiga drinkar!

Den nya inredningen har gjort så mycket! Jag har varit där med jobbet några ggr. Enkelt smidigt och bra mat speciellt när vi är så många!

Utmärkt service! Bra mat!

Tack för att ni finns i kvarteret!! Ni är bäst!

Är på efterrätten nu, en fenomenal creme brulé. Men innan dess en förrätt med tonfisk som inte är av denna värld och som huvudrätt en entrecote som fullkomligen smälter i munnen med varierade grönsaker som tillbehör. Buco Nero slutar al... Visa hela »

Lokalen är fantastisk! Unik design och skön stämning.

Maten var utsökt och servicen utmärkt.

Rekommenderar denna restaurang varmt till den som vill uppleva något utöver det vanliga.

Ett nytt stamställe för min del.

Sida 1 av 2