Japansk vår à la F12-gruppen

Japansk vår à la F12-gruppen

Under påsklovsveckan, den 7-11 april, firar Miss Voon den efterlängtade svenska våren med en japansk meny. Hanamimenyn är döpt efter perioden då körsbärsblommorna står i blom och den bjuder bland annat på sashimi, gyoza och flankstek med japanskt ägg.

Hanamimeny

Sashimi-combo-ponzu

Fjordlax-senbei-wakame

Shiitake-gyoza-ramslök

Flankstek-robata-japanskt ägg

Grönt te-wagashi-sorbet

Pris: 550 kr

Datum: 7-11 april

Mer information: Miss Voon

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.