Miss Voon

4,3
44 betyg
Redigera Miss Voon

Välkommen till Asien i modern tappning. Miss Voon mixar de asiatiska köken med europeisk touch i en egen lyxtolkning. Här hittar du en elegant krog som bjuder på enkla mellanrätter i fusionstuk med en stor dos fräsch arom.

Glöm asiatisk budgetkrog. Här får man en lyxbetonad, elegant och modern upplevelse med asiatiska förtecken. Miss Voon ligger i anslutning till Elite Eden Park på Sturegatan och är gruppens Asien-koncept, men inte rakt igenom. Här kombineras nämligen smaker från Asiens alla kök med en grund i det skandinaviska. Restaurangen göra sina egna tolkningar av köken och bjuder på mellanrätter som är tänkta att kombineras och delas sinsemellan – på asiatiskt vis. Här serveras 15 olika mellanrätter samt fem desserter. För menyn står Jonas Svensson tillsammans med köksmästarna Jonas Westberg och Joel Hoffman.

Middagsmenyn på Miss Voon bjuder bland annat på restaurangens kända hummertacos. För den med beslutsångest kan omakasen, avsmakningsmenyn med kockens val av sju rätter, vara ett bekvämt alternativ. Avsluta med något sött i samma stil som middagsmenyn, med smaker från både skandinavien och Asien. Den som är sugen på sashimi kan även räkna med en hel sashimibar där gästerna kan komponera sin egen tallrik av rå fisk, skaldjur och kött.

Summan av det hela är en bred mötesplats som passar allt från en kort paus till en riktig helkväll. Räkna även med asiatiska drinksmaker från baren, en inredning också den i skandinavisk-asiatisk stil och gästande dj:s ett par gånger i veckan.

Användarbilder på Miss Voon Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Miss Voon av Adam L.
  • Bild från Miss Voon av Adam L.
  • Bild från Miss Voon av Adam L.
  • Hummertacos – Bild från Miss Voon av Mythu L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2019

Jag hade hört lite blandat om Miss Voon - från "Fantastiskt" till "Överskattat" så visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Men även de som tyckte att Miss Voon inte var något speciellt, prisade deras hummertacos - så självkla... Visa hela »

Listad i: Alltid Asiatiskt!
8 sep 2019

Gick förbi här i fredags med en kompis av en ren slump och fick se att de hade AW, vi var på språng men hade lite tid att avvara för en munsbit. 120kr för tre hummertacos och en Kirin Ichban, i dödlig mun en ljus lager med inslag av aprikos och syrlig mandarin. B... Visa hela »

18 feb 2023

Översätt till svenska »

Usually a good lunch. Sometimes it can be spectacular (for lunch standard). Service is sometimes a bit slow.

Listad i: Great lunch
8 okt 2022

Nästan Miss
Mat: 3.5
Atmosfär: 3
Service: 3

25 aug 2018 · Uppdaterad

Absolut en av av favorit restaurangerna i Stockholm! Vet ej hur Jag i ord ska beskriva vilken upplevelse det är. Det är en tapas i dyrare kronan. Maten är väl lagad, nytänkande, god, spännande och man får en stor mat explosion. Jag och mina vänner delar ofta... Visa hela »

11 feb 2019

Har varit här för en middag men vill tillbaka snarast. Det serveras smårätter, vi åt 3 rätter var vilket räckte gott. Det mesta var verkligen otroligt bra, men med tanke på priserna får gärna allt vara i topp. Går dock gärna tillbaka s... Visa hela »

1 dec 2020

Supergod mat och härlig atmosfär! Vi fick maten fort och den var väldigt god och vällagad!!

29 mar 2015

En av mina absoluta favoritrestauranger!
Jag älskar asian fusion och Miss Voon är grymma på det.
Det är ett härligt ställe med modern inredning och hög puls. Mycket folk som tar en after work i deras grymma bar och stämningen är festlig.
Atm... Visa hela »

29 aug 2019

En favorit som jag ofta kommer tillbaka till på grund av dess goda mellanrätter. Favoriterna: en sashimi combo som "förrätt" följt av vårrullar med löjrom, hummertacos, fjordlaxen och black cod. Priserna är relativt höga och servicen kan vara... Visa hela »

31 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt snygg lokal, ,med dämpad belysning, intimt även när det är fullt med folk, man känner att man har sin space.
Jag rekommenderar främst att komma hit på lunch, lyxig känsla och underbara smaker, blir prisvärt.
Middagen däremot ä... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
21 dec 2014 · Uppdaterad

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dejten, inför utgången, med familjen... ni fattar. När jag var yngre hade jag svårt för asiatiskt, men Miss Voon var ett av st... Visa hela »

Listad i: Barer, Favoriter ⭐️
16 apr 2020

7 rätters avsmakningsmeny för halva priset i dessa tider! Kunde inte vara mer än prisvärt!

Hade höga förväntningar och de jag blev inte besviken. Allt var supergott! Min favorit var -se bild. Brukar tycka att asiatiskt mat i Sverige brukar smaka samma sak... Visa hela »

28 feb 2019

Fantastisk mat, goda viner och bra service. :-)

30 jan 2022

Lite dyrt men overall nice känsla.

12 okt 2019

Det här är helt klart en favorit både för drinkar och mat.

Denna gång blev de avsmakningsmeny. Servicen är fantastisk, de är verkligen professionella! Samtidigt förväntat för den peng man betalar. Priserna är åt de dyrare hå... Visa hela »

6 jul 2015

Miss Voon är en av Stockholms pärlor. Jag som vanligtvis inte är ett fan av asiatisk mat fullkomligt älskar maten. Till exempel deras oxfilecarpaccio och hummertacos är magiska. En favorit är också att ta sashimi innan man börjar utmana smaklökarna diver... Visa hela »

18 dec 2019

Käkade en 4-rätters med kollegorna. Började med en jättetrevlig fjordlax följt av dumplings med tryffel där servitrisens hjälp med val av vin funkade till båda. Den efterföljande rosékalven var god och mör men kanske inte 'wow' och... Visa hela »

29 apr 2016

Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppskattar är smakerna och variationerna i menyn. Andra sidan av det myntet är att rättern... Visa hela »

4 mar 2019

Varit här flertal gånger för drinkar, som är magiska! Ätit en gång för ca 1 år sedan. Otrolig mat, älskar hummertacosen och åt även wagykött som även det var 5/5. Härlig miljö och trevlig personal. Det enda minuset ä... Visa hela »

18 apr 2017

En riktigt härlig restaurang jag gärna går tillbaka till! :)

Sida 1 av 3