Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Voon

4,3
32 recensioner
Miss Voon

Välkommen till Asien i modern F12-tappning. Miss Voon är gruppens asiatiska koncept som mixar de asiatiska köken med europeisk touch i en egen lyxtolkning. Här hittar du en elegant krog som bjuder på enkla mellanrätter i fusionstuk med en stor dos fräsch arom.

F12-gruppens ställen:
Miss Voon
Mr Voon
Mr Voon Street Bar
Smak
Vigårda Barbeque

Användarbilder på Miss Voon Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Miss Voon av Adam L.
  • Bild från Miss Voon av Adam L.
  • Bild från Miss Voon av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2019

Jag hade hört lite blandat om Miss Voon - från "Fantastiskt" till "Överskattat" så visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Men även de som tyckte att Miss Voon inte var något speciellt, prisade deras hummertacos - så självkla... Visa hela »

Listad i: Alltid Asiatiskt!
8 sep 2019

Gick förbi här i fredags med en kompis av en ren slump och fick se att de hade AW, vi var på språng men hade lite tid att avvara för en munsbit. 120kr för tre hummertacos och en Kirin Ichban, i dödlig mun en ljus lager med inslag av aprikos och syrlig mandarin. B... Visa hela »

11 feb 2019

Har varit här för en middag men vill tillbaka snarast. Det serveras smårätter, vi åt 3 rätter var vilket räckte gott. Det mesta var verkligen otroligt bra, men med tanke på priserna får gärna allt vara i topp. Går dock gärna tillbaka s... Visa hela »

25 aug 2018 · Uppdaterad

Absolut en av av favorit restaurangerna i Stockholm! Vet ej hur Jag i ord ska beskriva vilken upplevelse det är. Det är en tapas i dyrare kronan. Maten är väl lagad, nytänkande, god, spännande och man får en stor mat explosion. Jag och mina vänner delar ofta... Visa hela »

29 aug 2019

En favorit som jag ofta kommer tillbaka till på grund av dess goda mellanrätter. Favoriterna: en sashimi combo som "förrätt" följt av vårrullar med löjrom, hummertacos, fjordlaxen och black cod. Priserna är relativt höga och servicen kan vara... Visa hela »

16 apr 2020

7 rätters avsmakningsmeny för halva priset i dessa tider! Kunde inte vara mer än prisvärt!

Hade höga förväntningar och de jag blev inte besviken. Allt var supergott! Min favorit var -se bild. Brukar tycka att asiatiskt mat i Sverige brukar smaka samma sak... Visa hela »

31 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt snygg lokal, ,med dämpad belysning, intimt även när det är fullt med folk, man känner att man har sin space.
Jag rekommenderar främst att komma hit på lunch, lyxig känsla och underbara smaker, blir prisvärt.
Middagen däremot ä... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
12 okt 2019

Det här är helt klart en favorit både för drinkar och mat.

Denna gång blev de avsmakningsmeny. Servicen är fantastisk, de är verkligen professionella! Samtidigt förväntat för den peng man betalar. Priserna är åt de dyrare hå... Visa hela »

18 dec 2019

Käkade en 4-rätters med kollegorna. Började med en jättetrevlig fjordlax följt av dumplings med tryffel där servitrisens hjälp med val av vin funkade till båda. Den efterföljande rosékalven var god och mör men kanske inte 'wow' och... Visa hela »

28 feb 2019

Fantastisk mat, goda viner och bra service. :-)

21 apr 2020

Ätit en hel del luncher här och allt är alltid gott och trevligt. Ibland lite lite mat kanske; men kommer absolut återvända.

29 mar 2015

En av mina absoluta favoritrestauranger!
Jag älskar asian fusion och Miss Voon är grymma på det.
Det är ett härligt ställe med modern inredning och hög puls. Mycket folk som tar en after work i deras grymma bar och stämningen är festlig.
Atm... Visa hela »

19 mar 2019

Fantastiskt ställe!
Utsökt mat och toppen service. Vi gick dit under restaurangveckan men väl där var vi tvungna att pröva fler saker från deras meny och allt var underbart gott.
Servitrisen var grym på att föreslå drinkar och viner som passad... Visa hela »

30 jan 2020

Var är med min bokcirkel. Så bra med runt bord när man vill prata med alla i sällskapet. Lagom på serveringspersonal, hummertacos to die for och råbiffen gick inte av för hackor. Inte det billigaste stället i stan men väl värt pengarna.

10 feb 2019

En stor favorit av Stockholmskrogarna, är larvigt förtjust i deras black cod och drinkarna här är alldeles förtjusande! Boka bord ögonaböj!

4 mar 2019

Varit här flertal gånger för drinkar, som är magiska! Ätit en gång för ca 1 år sedan. Otrolig mat, älskar hummertacosen och åt även wagykött som även det var 5/5. Härlig miljö och trevlig personal. Det enda minuset ä... Visa hela »

15 mar 2018

Kan endast bedöma deras lunch som var en högst godkänd sashimi, med goda såser. Hade kunnat önska lite mer tillbehör kanske. Ligger i dyrare prisklass!

21 dec 2014 · Uppdaterad

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dejten, inför utgången, med familjen... ni fattar. När jag var yngre hade jag svårt för asiatiskt, men Miss Voon var ett av st... Visa hela »

18 apr 2017

En riktigt härlig restaurang jag gärna går tillbaka till! :)

29 apr 2016

Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppskattar är smakerna och variationerna i menyn. Andra sidan av det myntet är att rättern... Visa hela »

Sida 1 av 2