Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Voon

4,3 • 18 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Absolut en av av favorit restaurangerna i Stockholm! Vet ej hur Jag i ord ska beskriva vilken upplevelse det är. Det är en tapas i dyrare kronan. Maten är väl lagad, nytänkande, god, spännande och man får en stor mat explosion. Jag och mina vänner delar ofta... Visa hela »

Listad i: Tapas tapas tapas
31 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt snygg lokal, ,med dämpad belysning, intimt även när det är fullt med folk, man känner att man har sin space.

Jag rekommenderar främst att komma hit på lunch, lyxig känsla och underbara smaker, blir prisvärt.

Middagen dä... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
15 mar 2018

Kan endast bedöma deras lunch som var en högst godkänd sashimi, med goda såser. Hade kunnat önska lite mer tillbehör kanske. Ligger i dyrare prisklass!

3 okt 2018

Väl värt ett besök! Åt fantastisk god sashimi, och en tonfiskrätt som var helt otrolig. De övriga två rätterna hade jag önskat lite mer av, men är ändå nöjd med helhetsupplevelsen!

5 okt 2018

Hade rätt höga förväntningar som inte riktigt infriades. Vissa rätter var bra, några mindre bra. Okej överlag men besöket blev alldeles för högljutt för min smak och kändes mer som en klubbkväll än en middag. Bra drinkar.

29 mar 2015

En av mina absoluta favoritrestauranger!

Jag älskar asian fusion och Miss Voon är grymma på det.

Det är ett härligt ställe med modern inredning och hög puls. Mycket folk som tar en after work i deras grymma bar och stämningen är festlig... Visa hela »

18 apr 2017

En riktigt härlig restaurang jag gärna går tillbaka till! :)

29 apr 2016

Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppskattar är smakerna och variationerna i menyn. Andra sidan av det myntet är att rättern... Visa hela »

21 dec 2014 · Uppdaterad

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dejten, inför utgången, med familjen... ni fattar. Egentligen har jag svårt för asiatiskt, men Miss Voon var ett av ställena s... Visa hela »

6 jul 2015

Miss Voon är en av Stockholms pärlor. Jag som vanligtvis inte är ett fan av asiatisk mat fullkomligt älskar maten. Till exempel deras oxfilecarpaccio och hummertacos är magiska. En favorit är också att ta sashimi innan man börjar utmana smaklökarna diver... Visa hela »

23 dec 2014

Miss Voon har alla komponenter för att man ska få en riktigt riktigt bra restaurang upplevelse. Väggarna kläs med rött och belysningen är dov vilket leder till en oerhört mysig känsla. Tittar man på menyn är den väldigt lekfull så som as... Visa hela »

15 sep 2015

De flesta är nog eniga om att Miss Voon levererar en riktig bra modern asiatisk upplevelse. Snygg lokal med hög puls (något hög musik för den äldre generationen kanske) och fantastiska smårätter. Till första glans ser allting ut att vara i riktigt bra p... Visa hela »

1 mar 2016

Goda drinkar, fantastiska smårätter som väcker smaklökarna till liv och bra service. Notan skenar dock iväg lite väl snabbt då smårätterna är små och servicen samt desserterna kunde vara snäppet vassare!

23 maj 2017

Dyrt, men riktigt bra mat! Måste testas!

24 okt 2015

En av mina favoritrestauranger i Stockholm just nu. Asiatiska smakerna är fantastiska och det är alltid lika trevligt att ta in flera smårätter och därmed få del av olika smaker. Bra service, mysig och trevlig atmosfär.

30 aug 2015

Avsmakningsmenyn på 7 rätter var helt fantastisk.

Det var sting av chilin och mycket koriander och sesam

Sashimin är perfektion.

Satt i en halv månesoffa i lagom belyst miljö. Kommer säkert tillbaka.

3 sep 2015

Jag och en vän trillade in på Miss Voon för ett par dagar sedan och beslutade oss för att ta 7-rättersmenyn (vi la dessutom till en extra rätt för att vi ville prova råbiffen), kort sagt så kan jag säga att vi båda var extremt imponerade. Visa hela »

1 okt 2015

Säger bara hummertacos!