Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Voon

4,4 • 24 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 feb 2019

Har varit här för en middag men vill tillbaka snarast. Det serveras smårätter, vi åt 3 rätter var vilket räckte gott. Det mesta var verkligen otroligt bra, men med tanke på priserna får gärna allt vara i topp. Går dock gärna tillbaka s... Visa hela »

25 aug 2018 · Uppdaterad

Absolut en av av favorit restaurangerna i Stockholm! Vet ej hur Jag i ord ska beskriva vilken upplevelse det är. Det är en tapas i dyrare kronan. Maten är väl lagad, nytänkande, god, spännande och man får en stor mat explosion. Jag och mina vänner delar ofta... Visa hela »

31 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt snygg lokal, ,med dämpad belysning, intimt även när det är fullt med folk, man känner att man har sin space.

Jag rekommenderar främst att komma hit på lunch, lyxig känsla och underbara smaker, blir prisvärt.

Middagen dä... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch
28 feb 2019

Fantastisk mat, goda viner och bra service. :-)

19 mar 2019

Fantastiskt ställe!

Utsökt mat och toppen service. Vi gick dit under restaurangveckan men väl där var vi tvungna att pröva fler saker från deras meny och allt var underbart gott.

Servitrisen var grym på att föreslå drinkar och viner... Visa hela »

10 feb 2019

En stor favorit av Stockholmskrogarna, är larvigt förtjust i deras black cod och drinkarna här är alldeles förtjusande! Boka bord ögonaböj!

15 mar 2018

Kan endast bedöma deras lunch som var en högst godkänd sashimi, med goda såser. Hade kunnat önska lite mer tillbehör kanske. Ligger i dyrare prisklass!

29 mar 2015

En av mina absoluta favoritrestauranger!

Jag älskar asian fusion och Miss Voon är grymma på det.

Det är ett härligt ställe med modern inredning och hög puls. Mycket folk som tar en after work i deras grymma bar och stämningen är festlig... Visa hela »

5 okt 2018 · Uppdaterad

Hade rätt höga förväntningar som inte riktigt infriades. Vissa rätter var bra, några mindre bra. Okej överlag men besöket blev alldeles för högljutt för min smak och kändes mer som en klubbkväll än en middag. Bra drinkar.

4 mar 2019

Varit här flertal gånger för drinkar, som är magiska! Ätit en gång för ca 1 år sedan. Otrolig mat, älskar hummertacosen och åt även wagykött som även det var 5/5. Härlig miljö och trevlig personal. Det enda minuset ä... Visa hela »

3 okt 2018

Väl värt ett besök! Åt fantastisk god sashimi, och en tonfiskrätt som var helt otrolig. De övriga två rätterna hade jag önskat lite mer av, men är ändå nöjd med helhetsupplevelsen!

18 apr 2017

En riktigt härlig restaurang jag gärna går tillbaka till! :)

21 dec 2014 · Uppdaterad

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dejten, inför utgången, med familjen... ni fattar. Egentligen har jag svårt för asiatiskt, men Miss Voon var ett av ställena s... Visa hela »

19 feb 2019

Har inte besökt Miss Voon för middag, däremot har jag varit här för lunch ett antal gånger. Senast åt jag ramen med lax - mycket gott! Miss Voon håller hög klass på både mat och service och fungerar utmärkt som affärslunch. Prisni... Visa hela »

29 apr 2016

Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppskattar är smakerna och variationerna i menyn. Andra sidan av det myntet är att rättern... Visa hela »

23 dec 2014

Miss Voon har alla komponenter för att man ska få en riktigt riktigt bra restaurang upplevelse. Väggarna kläs med rött och belysningen är dov vilket leder till en oerhört mysig känsla. Tittar man på menyn är den väldigt lekfull så som as... Visa hela »

1 mar 2016

Goda drinkar, fantastiska smårätter som väcker smaklökarna till liv och bra service. Notan skenar dock iväg lite väl snabbt då smårätterna är små och servicen samt desserterna kunde vara snäppet vassare!

6 jul 2015

Miss Voon är en av Stockholms pärlor. Jag som vanligtvis inte är ett fan av asiatisk mat fullkomligt älskar maten. Till exempel deras oxfilecarpaccio och hummertacos är magiska. En favorit är också att ta sashimi innan man börjar utmana smaklökarna diver... Visa hela »

15 sep 2015

De flesta är nog eniga om att Miss Voon levererar en riktig bra modern asiatisk upplevelse. Snygg lokal med hög puls (något hög musik för den äldre generationen kanske) och fantastiska smårätter. Till första glans ser allting ut att vara i riktigt bra p... Visa hela »

24 okt 2015

En av mina favoritrestauranger i Stockholm just nu. Asiatiska smakerna är fantastiska och det är alltid lika trevligt att ta in flera smårätter och därmed få del av olika smaker. Bra service, mysig och trevlig atmosfär.

Sida 1 av 2