Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Miss Voon

4,5 • 14 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan endast bedöma deras lunch som var en högst godkänd sashimi, med goda såser. Hade kunnat önska lite mer tillbehör kanske. Ligger i dyrare prisklass!

En riktigt härlig restaurang jag gärna går tillbaka till! :)

En av mina absoluta favoritrestauranger!

Jag älskar asian fusion och Miss Voon är grymma på det.

Det är ett härligt ställe med modern inredning och hög puls. Mycket folk som tar en after work i deras grymma bar och stämningen är festlig... Visa hela »

Listad i: Favoriter!, Bästa AW

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dejten, inför utgången, med familjen... ni fattar. Egentligen har jag svårt för asiatiskt, men Miss Voon var ett av ställena s... Visa hela »

Miss Voon är en av Stockholms pärlor. Jag som vanligtvis inte är ett fan av asiatisk mat fullkomligt älskar maten. Till exempel deras oxfilecarpaccio och hummertacos är magiska. En favorit är också att ta sashimi innan man börjar utmana smaklökarna diver... Visa hela »

Miss Voon har alla komponenter för att man ska få en riktigt riktigt bra restaurang upplevelse. Väggarna kläs med rött och belysningen är dov vilket leder till en oerhört mysig känsla. Tittar man på menyn är den väldigt lekfull så som as... Visa hela »

Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppskattar är smakerna och variationerna i menyn. Andra sidan av det myntet är att rättern... Visa hela »

De flesta är nog eniga om att Miss Voon levererar en riktig bra modern asiatisk upplevelse. Snygg lokal med hög puls (något hög musik för den äldre generationen kanske) och fantastiska smårätter. Till första glans ser allting ut att vara i riktigt bra p... Visa hela »

Dyrt, men riktigt bra mat! Måste testas!

Goda drinkar, fantastiska smårätter som väcker smaklökarna till liv och bra service. Notan skenar dock iväg lite väl snabbt då smårätterna är små och servicen samt desserterna kunde vara snäppet vassare!

En av mina favoritrestauranger i Stockholm just nu. Asiatiska smakerna är fantastiska och det är alltid lika trevligt att ta in flera smårätter och därmed få del av olika smaker. Bra service, mysig och trevlig atmosfär.

Avsmakningsmenyn på 7 rätter var helt fantastisk.

Det var sting av chilin och mycket koriander och sesam

Sashimin är perfektion.

Satt i en halv månesoffa i lagom belyst miljö. Kommer säkert tillbaka.

Jag och en vän trillade in på Miss Voon för ett par dagar sedan och beslutade oss för att ta 7-rättersmenyn (vi la dessutom till en extra rätt för att vi ville prova råbiffen), kort sagt så kan jag säga att vi båda var extremt imponerade.
... Visa hela »

Säger bara hummertacos!